WildStar: Végre megvan a fizetési modell

Az NCsoft és a Carbine Studios végre lerántották a leplet a Wildstar sci-fi MMO üzleti modelljéről.

WildStar: Végre megvan a fizetési modell

Az NCsoft és a Carbine Stuidos végre lerántották a leplet a Wildstar sci-fi MMO üzleti modelljéről. A játék jövő tavasszal startol el, megvásárolható lesz digitálisan vagy dobozosan a kiskereskedésekből, és félig-meddig havidíjas lesz. Természetesen jár majd mellé 30 nap előfizetés, plusz három meghívó, ami feljogosítja barátaitokat 1 hét próbaidőre a Wildstar világában. Az 1 hónap lejárta után dönthettek úgy, hogy bankkártyáról fizetitek a havidíjat, vagy Game Time kártyával.

Itt viszont nincs vége a történetnek, ugyanis in-game is vásárolhattok magatoknak játékidőt a többi játékostól aranyért - hasonlóan az EVE Online-os plexekhez, csak itt C.R.E.D.D.-nek (Certificate of Research, Exploration, Destruction and Development) nevezik őket. Azok a játékosok tehát akik aranyra vágynak, egyszerűen csak vásárolnak valós pénzért egy jó adag C.R.E.D.D.-et és feldobják azt a játék piacterére.

Jeremy Gaffney, a játék producere bízik benne, hogy a C.R.E.D.D. rendszer klasszikus modellel való kombinációja tetszik majd a fizetési modellre igen érzékeny MMO játékosoknak.

"Mindenképpen szeretnénk előtérbe helyezni azokat a játékosokat, akik értékelik a magas minőségű előfizetéses modellel működő MMO-kat. Emellett a C.R.E.D.D. lehetőséget biztosít azoknak is, akik nem szeretnek havidíjat fizetni, hogy ugyanazt a minőséget élvezhessék."

A WildStar játszható lesz a most induló Gamescomon is Kölnben. További részletekért ajánljuk figyelmetekbe a legutóbbi blogbejegyzést a Wildstar honlapon!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward