Wildstar Online: két új faj, a Chua és a Mordesh

Bejelentették a két utolsó fajt is. Reszkessetek!

Wildstar Online: két új faj, a Chua és a Mordesh

Tudjuk, mire gondoltok: "Nem rossz ez a WildStar, de valami még hiányzik belőle. Vajon mi? Hát a szőrös, pszichopata őrült tudósok, és beteg mutánsok, akiktől mindenkit kiver a víz." Van egy jó hírünk: összefuthattok velük a játékban, a Carbine Studios ugyanis bejelentette, hogy a két utolsó játszható faj a Dominion frakció oldalán a kisméretű Chuák, az Exiles sorai között pedig az elkímia mesterei, a Mordeshek lesznek.

Mordesh hölgy és Chua... izé...

Senkit se tévesszen meg a Chua nép tagjainak kis mérete és rágcsálószerű külseje, a látszat csal, a kis gazfickók valóban veszedelmesek. Technológiai érzéküknek köszönhetően komoly fegyvereket és egyebeket fejlesztenek a Dominion számára. Briliáns elméjüket csillogását csak szociopatizmusuk múlja felül, ennek köszönhetően csalárdak, szeretik a versengést, és teljesen őrültek, ezen kívül baromi nehéz elkapni őket.

A Mordesh faj tagjai egyetlen találó szóval leírhatóak: élőholt. A fáma szerint valaha emberek voltak, a Dominion szövetségesei, egészen addig, míg egy csodadroggal kapcsolatos szerencsétlen baleset folytán dühös, emberevő élőholttá nem váltak. Végül a másik oldalhoz csatlakoztak, hogy a Dominion ne dugja őket karanténba, mert azt nem élték/halták volna túl.

A fenti két új játszható fajjal együtt így már összesen nyolc található a játékban, amely az idén fog megjelenni. A pontos dátum bejelentése hamarosan várható. Akinek megtetszett a darab, és szeretné kipróbálni, az itt jelentkezhet a bétára.

Kapcsolódó cikkeink

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward