Wicked Paradise - erotikus játék Oculus Rifthez

Wicked Paradise - erotikus játék Oculus Rifthez

A Wicked Paradise egy Oculus Rifttel működő erotikus játék lesz, a címével azonos nevű csapat fejlesztésében. Az alapító, Jeroen Van den Bosch elmondta, hogy a játék epizodikus formában fog megjelenni, és férfiak és nők számára készült erotikus jeleneteket egyaránt tartalmaz. A tripla Á-s minőségű darabban nagy hangsúlyt helyeznek majd a történetre.

"Mindig is érdekesnek találtam, hogy olyan sok szépen összerakott shooter van a piacon, de nincs egyetlen jól megtervezett felnőtteknek szóló játék sem. Mindig is szerettem volna egy ilyet készíteni. Idén nyáron lehetőségem volt arra, hogy kipróbálhassam az Oculus Rift egy korai prototípusát, és lenyűgözőnek találtam. Rögtön ráéreztem, hogy a virtuális realitás a tökéletes médium egy magával ragadó felnőtt témájú videójátékhoz."

A csapat veterán fejlesztőkből áll, akik olyan játékokon dolgoztak, mint a Rage, a Call of Duty széria, a Lost Planet, a Madden vagy a PlanetSide 2, így nem idegen számukra a tripla Á-s darabok világa.

"A történet nagyon fontos számunkra" - folytatta Van den Bosch. "Erotikus feszültséget szeretnénk létrehozni a játékos és a virtuális karakterek között és ehhez kidolgozott történetre van szükség. Napjainkban fog játszódni, azt hiszem legjobban úgy tudnám leírni, hogy olyan, mintha a Heavy Rain korhatárosabb verziója lenne, de teljesen virtuális realitáshoz tervezve."

Sokan vannak, akik nem értenek egyet a játék céljaival, és tartalmát is megkérdőjelezik. Van den Bosch elmagyarázta, hogy a csapat nőknek és különböző szexuális orientáltságú embereknek is készíti a játékokat. "A Wicked Paradise epizodikus lesz, hasonlóan a briliáns The Walking Deadhez. Az első széria hetero férfi nézőpontból mutatja be a dolgokat, de lesz egy másik szériánk, amely más nemű és szexuális beállítottságú emberekhez szól. A célunk, hogy végső soron olyan VR élményt nyújtsunk, amelyet mindenki élvezni tud."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward