Web-alapú Heroes of Might and Magic

Az Ubisoft egy újdonsággal kedveskedik a Heroes of Might and Magic rajongók számára, ami nem más, mint a népszerű játék webes, ingyenes változata. A játék béta verziójának igénybevételéhez sajnos szükség van egy béta kulcsra, amely kizárólag a Heroes of Might and Magic teljes, PC-s verziójának csomagolásában található.

Web-alapú Heroes of Might and Magic

Az Ubisoft egy újdonsággal kedveskedik a Heroes of Might and Magic rajongók számára, ami nem más, mint a népszerű játék webes, ingyenes változata. A játék béta verziójának igénybevételéhez sajnos szükség van egy béta kulcsra, amely kizárólag a Heroes of Might and Magic PC-s verziójának csomagolásában található.

A Heroes of Might and Magic Kingdoms névre hallgató webböngészőre alapuló stratégiai játék kifejezetten multiplayer módban játszható.

"Ez az újfajta játék típus lehetőséget teremt a felhasználók számára, hogy kedvenc játékukkal webböngészőjük ablakában játszanak." - mondta Serge Hascoët, az Ubisoft által kiadott közleményben.

A játék teljes egészében web-alapú, azaz nincs szükség a letöltésére ahhoz, hogy játszhassunk vele, mindössze egy hozzáférés és egy ingyenes felhasználói fiókra van szükség. A hozzáféréshez szükséges béta kódokat a Heroes of Might and Magic PC-s változatának dobozában találják meg a felhasználók, így az ingyenesség már más megvilágítást kap. A teljes verziós játék mától kapható az európai boltokban, a web-alapú játék béta fázisa 3 hónapig tart, ezután valamikor a tavasz folyamán elindul a Heroes of Might and Magic Kingdoms végleges változata.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward