Visszavonási lehetőséget kap a Gmail

Visszavonási lehetőséget kap a Gmail

Minden bizonnyal sokakkal előfordult már, hogy valamilyen oknál fogva szerettek volna visszavonni egy elküldött e-mailt. Egy elgépelés vagy egy meggondolatlan kijelentés kellemetlen pillanatokat okozhat a felhasználóknak, de hamarosan már lehetővé teszi majd az üzenetek visszavonását az androidos okostelefonok Gmail alkalmazása.

A Google levelező szolgáltatása esetében nem újdonság már az, hogy vissza lehet vonni az elküldött üzeneteket, ám az Gmail for Android applikációból egészen idáig kimaradt ez a lehetőség. A szakemberek a 8.7-es verziószámmal illetett kiadásba építették be ezt a rendkívül hasznos funkciót. Az embereknek itt azzal kell számolniuk, hogy néhány másodpercük lesz az e-maileket el nem küldötté tenni, ennyi késleltetés kerül a folyamatba. Ennek köszönhetően lehet javítani a küldés után észrevett hibákat, ki lehet egészíteni extra gondolatokkal a szöveget vagy éppen törölhető belőle olyan dolog, amit inkább nem szeretne megírni a másik félnek a felhasználó, csak a pillanat hevében gépelte be.

Galéria megnyitása

A visszavonás úgy működik, hogy a programban a 8.7-es kiadás települését követően láthatóvá válik egy „Undo” gomb, amikor az elküldést követően alul megjelenik a továbbítás állapotát jelző sáv. Fontos, hogy a jelek szerint nem mindenkinél bukkan fel rögtön az új verzió felpakolását követően az újítás, és annak érdekében, hogy ez használhatóvá váljon, érdemes teljesen újraindítani a programot. Kiemelendő az is, hogy a Google csak a Gmail esetében tudja azt garantálni, hogy egyáltalán nem kapja meg a másik fél a levelet, más esetben elképzelhető, hogy a törlés előtt néhány másodpercre láthatóvá válik az üzenet a másik oldalon. Szóval a legbiztosabb továbbra is az, ha az ember többször átolvassa a fontos leveleit, és meggondolja a küldés előtt minden szavát.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap