Visszatér a BloodRayne

Kérdés, hogy szükségünk van-e rá?

Visszatér a BloodRayne

A Terminal Reality még a 2000-es évek elején indította el a BloodRayne-sorozatot, amik ugyan viszonylagos anyagi sikert arattak, de a kritikusok szívét sosem tudták meghódítani. Ettől még persze kialakult körülöttük egy rajongótábor, és ma már igazából inkább kellemes nosztalgiával tekintünk vissza ezekre a játékokra.

A széria legutolsó darabja, a 2011-ben megjelent BloodRayne: Betrayal egy oldalnézetes mellékág volt, ami totálisan feledésbe merült és a kasszáknál is hatalmasat bukott. Onnantól inkább a Terminal Reality nem foglalkozott tovább a dologgal, és elengedte a témát.

Most viszont egy stúdió úgy döntött, hogy megérne a BloodRayne még egy próbát. A Ziggurat Interactive alapvetően egy retro játékok (újra) kiadásával foglalkozó csapat, amik egy rakás játékra szereztek meg licencet, immáron a Majesco Entertainmenttől. Ezek közé tartozik az Advent Rising, a Raze's Hell, a Flip's Twisted World és a BloodRayne is.

A Ziggurat Interactive most bejelentette, hogy a Terminal Realityvel közösen dolgoznak azon, hogy felújítsák a BloodRayne játékokat. A felújítás mértéke nem tisztázott, de határozottan fejlesztésekről beszélnek, meg persze a "kompatibilitás javításán", hogy a modern PC-ken se legyen gond az anyagokkal.

A Ziggurat Interactive közölte, hogy ezen kívül további tervekkel állnak majd elő, hogy miként "bővítsék a BloodRayne már amúgy is gazdag univerzumát".

"A BloodRayne egy közkedvelt franchise nagy rajongói bázissal, és nagyon körülünk a lehetőségnek, hogy mi vihetjük tovább a sorozatot. A játékosok világszerte örömmel gondolnak vissza az olyan klasszikusokra, mint az Advent Rising és a BloodRayne, nekünk pedig a az feladatunk, hogy ezeket a játékokat elhozzuk egy új közönségnek, és bővítsük az univerzumukat" - mondta Wade Rosen, a Ziggurat Interactive fejese.

Habár valószínűleg mindenki próbálná elfelejteni, de most emlékeztetünk, hogy a BloodRayne-ből 2005-ben még filmet is készített Uwe Boll rendező, mégpedig Kristanna Loken főszereplésével. A dolog annyira rosszul sikerült, hogy a film jelenleg 2,9 ponton áll az IMDB-n. Pedig Loken mellett olyan, egyébként jó színészek is szerepet kaptak benne, mint Ben Kingsley és Michelle Rodriguez.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap