Világrekordot állított fel a OnePlus

Világrekordot állított fel a OnePlus

A Guinness-rekordok az élet minden területén jelen vannak, és szinte már nyilvántartani is nehéz, hogy milyen dolgokhoz fűződik valamilyen extrém teljesítmény, amit jegyeznek az évtizedek óta folyamaton épülő adatbázisba. A OnePlus is egy igazán különös rekordot állított fel a napokban: soha annyi ember nem csomagolt ki egyszerre okostelefont, mint most.

Galéria megnyitása

A vállalat a OnaPlus 6T debütálásának az apropójára állította be az kicsomagolási Guinness-rekordot, ami hivatalosan is bekerült a nyilvántartásba. A rekord felállítását a vállalat Indiában hozta össze, ahol a prémiumkategóriás okostelefonok eladási listáját korábban vezette is OnePlus. A vállalat még november elsején tartotta azt az eseményt, melynek keretében összesen 559 ember csomagolta ki a saját OnePlus 6T mobilját. A helyszínt a Richardson and Cruddas vállalat biztosította Mumbaiban.

Galéria megnyitása

A OnePlus számára nagyon fontos az indiai piac, és ezt most is sikeresen bizonyította. A készülék bemutatójára több száz rajongót invitált meg a közösségi felületeken keresztül, és akik részt vettek az eseményen, azok személyesen is megismerkedhettek az új okostelefonnal. Ha pedig ez nem lett volna elég, még társaloghattak is a OnePlus személyzetének néhány fontos tagjával, és lehetett kérdezni akár a társalapítótól, Carl Pei-től is.

Galéria megnyitása

A Guinness World Records kirendelt felügyelője, Rishi Nath elmondta, hogy a OnePlus ámulatba ejtően energikusan és lelkesen járt el az egész esemény alatt és azt megelőzően is, nem csoda az, hogy ennyire népszerű a márka Indiában. Nath úgy véli, hogy a OnePlus ismét bizonyította, hogy milyen fontos számára a vásárlók hűsége (A lojalitást tekintve a OnePlus az első gyártók között szerepel, nagyon sok korábbi tulajdonos vesz ismét OnePlust, amikor új készüléket választ magának.). A vállalat pedig minden bizonnyal reméli, hogy ezt látva minél több ember szeretne majd részese lenni a OnePlus felhasználók közösségének.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap