Videoszerkesztőt kapott a webes Google Fotók

Videoszerkesztőt kapott a webes Google Fotók

A Google Fotók nagyon népszerű a mobiltulajdonosok körében, hiszen egyszerűen lehet ezzel a felhőbe menteni a fényképeket az okostelefonokról. Főleg az Android esetében használják ezt sokan, és éppen ezért az androidos app nagyon jó funkcionalitással szolgál. Ott például már tavaly megjelent a videoszerkesztő is, ami most azért került újra hírbe a Google Fotók kapcsán, mert a webes felületen is megjelent már.

A felhasználók a nyersen feltöltött mozgóképfelvételeiket ezentúl a Google Fotók révén egy jól átlátható idővonalon kezelhetik majd igazán kényelmesen. Az online kliens lehetőséget nyújt a kisebb klipek összeillesztésére, a jelenetek felesleges részeinek az eltávolítására, képek közbeiktatására, adott esetben élőfotók is felhasználhatóak, amik az animációjuknak hála nem lógnak majd ki a videókból. A hangot ki lehet cserélni, zenék illeszthetőek be a kisfilmek alá, és a képsorokat újra is lehet pozícionálni szükség esetén.

Galéria megnyitása

Ezek általában nagyon alap funkcióknak számítanak a videók vágásakor, de lényegében nagyon sokszor nem is kell ezeknél több. Azt látni lehet, hogy az androidos szerkesztő egyébként jóval fejlettebb már, mint ami most a weben megjelent. Viszont idővel talán a böngészőn keresztül elérhető eszközt is új lehetőségekkel fogja gyarapítani a Google.

Egyelőre tehát még nem lehet a videókat szöveges feltétekkel tarkítani, nincsenek szűrők, és más apróságok is hiányoznak, a lényeg viszont a legtöbb esetben a vágás és a hang megfelelő kezelése lesz, amit hiba nélkül tud már a webes eszköz is. És a Google direkt úgy alakította ezt ki, hogy egyszerűen, gyorsan ki lehessen tanulni, minden kézre álljon, bárkinek pillanatok alatt elsajátítható legyen.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap