Victor Vran - PC-s akció-RPG a Tropico készítőitől

A stratégiai játékok után más műfajban szeretné kipróbálni magát a csapat.

Victor Vran - PC-s akció-RPG a Tropico készítőitől

A Tropico-sorozatot készítő Haemimont Games láthatóan megelégelte a stratégiák gyártását, ugyanis a Victor Vrannal műfajt vált a csapat. A diktatúrát és a menedzsmentet felváltja egy Diablo-szerű, felülnézetes akció-RPG, melyről egyelőre sajnos viszonylag keveset tudunk.

Az biztos, hogy a játékosok alaposan testreszabhatják majd a központi karaktert, Victor Vrant, ami eltérő játékstílust, fegyvereket, démoni erőket és "végzet kártyákat" jelent. Ahogy az lenni szokott a hasonló stílusú anyagokban, az egyjátékos történet végigjátszható kooperatív módban is, de míg a Diablo III-ban a mai napig nincs kompetitív multiplayer, addig a Victor Vranban bizony lesz!

A Haemimont Games ígérete szerint a játék egyelőre csak PC-n jelenik majd meg, azon belül is a Steam Early Accessen - de amikor ez megtörténik, a játék fejlesztése már majdnem kész lesz, így vélhetően csak egy kis tesztelésre, meg esetleg pénzre van szüksége a csapatnak a véglegesítéshez. A Victor Vran később más platformokra is ellátogat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward