Vezetéknélküli Belkin USB Hub

A Belkin ma bejelentette az új vezetéknélküli USB Hub-ját. A cég állítása szerint ez lesz a számítógépipar legelső drótnélküli USB elosztója.

Vezetéknélküli Belkin USB Hub

A Belkin ezzel az eszközzel elsősorban a hordozható számítógépek, az asztali felhasználók piacát célozza meg. Ez nem alaptalan, ugyanis nagy előnye lehet egy ilyen elosztónak egy olyan háztartásban, ahol elég sok USB-s eszköz van és így könnyen össze lehet kavarni a vezetékeiket. Számukra biztos nagy segítség lesz ez a termék.

A támogatott eszközök skálája elég széles, gyakorlatilag bármilyen USB interfésszel ellátott hardverrel lehet használni, például nyomtatókkal, hordozható zenelejátszókkal, szkennerekkel, külső merevlemezekkel, külső cd-pörkölőkkel. A sebességre nem lehet panasz, ismeri az USB 2.0-t, így lehetőség van akár 480 megabitnyi adat átvitelére másodpercenként, a maximális távolság pedig 30 láb, azaz 9 méter lehet.

Már december végén számíthatunk rá, ugyanis a karácsonyi szezonban már ténylegesen a polcokon szeretné látni a gyártó. Ára 200 dollár körül alakul, ami forintba átszámolva 40 000 forintnak felel meg. Az eszköznek 4 portja lesz, és adnak még mellé egy pendriveot is. Fontos még megjegyezni, hogy a Belkin Vezetéknélküli USB hub nem hivatalosan elismert vezetéknélküli USB eszköz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward