Vezetékmentes, zajszűrős fülhallgató jelent meg az Audio-Technicánál

A CES-en mutatta be a gyártó a legújabb büszkeségét, ami a csúcsot jelenti ezen a termékvonalon.

Vezetékmentes, zajszűrős fülhallgató jelent meg az Audio-Technicánál

Az Audio-Technica is beleveti magát a teljesen vezeték nélküli fülhallgatók világába a legújabb eszközének a megalkotásához. És a kész termék egészen meggyőző lett több szempontból is. Valószínűleg nem lesz csalódott, aki a jövőben az ATH-ANC300TW megvásárlása mellett dönt.

A japán gyártó kitett magáért a CES-en bemutatott fülhallgató tervezésekor, és minden tudását beleadva alkotta meg az újdonságot. A készülék 5,8 milliméteres drivert kapott, ami DLC bevonattal lett ellátva, hogy még jobb hangzásról legyen képes gondoskodni. Nem is lesz probléma a hangminőséggel az információnk szerint, és annak ellenére, hogy ez egy igazán apró, kompakt kiegészítő, kiemelkedő teret fog nyújtani a zenei művek megszólaltatása során.

Galéria megnyitása

Mindegyik fülbe illeszkedő egységre kettő mikrofon került, és ezek több funkciót is ellátnak az eszköz használata során. Hibrid ANC lehetőséget kapott az ATH-ANC300TW, többféle módon tud majd ez működni, kiszűrhet minden zavaró tényezőt utazás közben, az utcán haladva pedig beeresztheti a hangokat a biztonságos közlekedés érdekében. Egyebek mellett a Qualcomm Clear Voice Capture technológiáját is használja a termék. Kevés aktív zajszűrős, teljesen vezeték nélküli fülhallgató van még a piacon, így az Audio-Technica számára lesz hely a palettán.

Egy változtatható funkciókat támogató gomb van az ANC300TW burkolatán, a bekapcsolásával nem kell foglalkozni, a tokjából kivéve magától elindul majd. Az eszköz Bluetooth 5 modult kapott, és támogatja a Qualcomm TrueWireless Stereo Plus fejlesztést, ami gondoskodni fog arról, hogy a zene megfelelő szinkronban szóljon minden helyzetben, egészen alacsony késleltetés mellett. IPx2 minősítést kapott a fülhallgató, szóval néhány izzadságcseppet még elvisel, de nagyobb nedvességnek nem szabad kitenni.

Galéria megnyitása

Az Audio-Technica több méretű szilikon és hab anyagú illesztéket is mellékel a fülhallgatóhoz, hogy mindenki megtalálja a számára ideális megoldást. Fontos, hogy jól és kényelmesen illeszkedjen az eszköz. Nagyon könnyű a fülhallgató, és átlagos üzemidőt tud nyújtani. Egy töltést követően 4,5 órán keresztül lehet majd zenét hallgatni vele. Persze a tokja kapott akkumulátort (C-típusú USB-n tölthető), így ezzel ki lehet tolni a működési idejét, viszont a tokban rejlő telep eléggé sovány lehet, mivel csak 13,5 órával tud hozzájárulni az üzemidőhöz.

Az ANC300TW fülhallgatót néhányan már próbára is tették a CES-en, és az első beszámolók szerint egy nagyon jól sikerült termékről beszélünk. A hangzásában és a zajcsökkentési képességeiben is felveszi a versenyt például a Sony hasonló megoldásával, a WF-1000XM3-mal, de biztosan nem jelenthető ki, hogy akár jobb lenne annál. És árban pedig egy liga a japán rivális termékével.

Galéria megnyitása

Az Audio-Technica ATH-ANC300TW 230 dolláros ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető, és előre láthatólag csak tavasszal fog a boltokba kerülni, jó eséllyel májusig várat magára.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramon, a YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap