Vezeték nélküli rendszertuning MSI-módra

Az MSI egy ingyenes segédprogrammal rukkolt elő, amellyel WiFi-n keresztül, iOS alapú mobil eszközünkkel tuningolhatjuk rendszerünket.

Vezeték nélküli rendszertuning MSI-módra

Az exkluzív, teljesen ingyenesen beszerezhető alkalmazást az Apple iTunes áruházában találják meg az érdeklődők. Az MSI Command Center névre hallgató, átlagfelhasználók és profi tuningmesterek számára megalkotott szoftvere Nick Connors nevéhez fűződik.

Az alkalmazás segítségével hatékonyan nyomon lehet követni a különböző feszültségek alakulását, illetve a rendszer egyéb paramétereit is, mindezt valós időben, kényelmesen tehetjük.

A Command Center segítségével a különböző rendszerparaméterek valós idejű módosítására is van lehetőség, így egyszerűen tuningolható a processzor és a rendszermemória – mind az órajeleket, mind pedig a különböző feszültségértékeket módosíthatjuk. Emellett persze a ventilátorvezérlés paramétereit is módosíthatjuk, és rendszerdiagnosztikai oldalakat is elénk tár az alkalmazás. A szoftver segítségével a rendszer újraindítására és leállítására is van mód, sőt, a BIOS-t is visszaállíthatjuk vele alaphelyzetbe (CMOS Clear funkció).

Hab a tortán, hogy a diagnosztikai- és tuning funkciók mellett egyszerű médialejátszó-távirányítóként is bevethető az alkalmazás, ami sokak számára lehet jó hír. Üröm az örömben, hogy a szoftvert csak az X79-es, illetve Z77-es lapkakészlettel ellátott MSI alaplapokkal lehet használni, miután az MSI Control Center szoftveren keresztül a rendszerhez társítottuk az adott iOS eszközt, illetve a rajta futó MSI Command Center alkalmazást.

Az érdeklődők innen tölthetik le a szoftvert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward