Vékony processzorhűtő a be quiet! műhelyéből

A Dark Rock Slim mellett gond nélkül elférnek a magas hűtőbordával ellátott memóriamodulok.

Vékony processzorhűtő a be quiet! műhelyéből

A német be quiet! egy új processzorhűtővel bővítette kínálatát, ami fekete dizájnjának köszönhetően kiválóan passzol a ma oly népszerű fekete alaplapokhoz, illetve a fekete-fehér „színvilág” köré épülő hardverkomponensekhez is. A 180 W-os hűtőteljesítménnyel rendelkező Dark Rock Slim egyrészt tökéletesen phasználható a legtöbb modern processzorhoz, amelyeket képes hatékonyan és halkan lehűteni, másrészt a magas memóriamodulok mellé is kiválóan illik, hiszen egyáltalán nem lóg be a memóriafoglalatok fölé, hála vékony kivitelének, így nem is akadályozza a hatalmas memóriamodulok beépítését sem.

A 72 milliméter mély, 127 milliméter széles és 159,64 milliméter magas processzorhűtő sokféle számítógépházban elfér. A talpazaton összesen négy darab „U” alakú hőcső halad át, amelyek egyenként 6 milliméteres átmérővel bírnak, az általuk felvett hőt pedig gyorsan továbbítják a lamelláknak. Mind a hőcsővek, mind pedig a lamellák speciális, kerámiarészecskéket tartalmazó bevonatot kaptak, ami nem csak figyelemfelkeltő felületet eredményez, de a hőleadás hatásfokának növelésében is segít. A lamellákat légáramlás-optimalizált dizájnnal készítették, azaz hullámos szélekkel rendelkeznek, felületükön pedig több furat is jelen van – ezek mind-mind hozzájárulnak a légáramlás javításához, ami végső soron a hűtőteljesítményt is javítja.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A hűtőtömb előtt egy 120 milliméteres átmérőjű Silent Wings 3 PWM ventilátor teljesít szolgálatot, ami összesen hét darab, légáramlás.optimalizált kivitelben készített lapátot tartalmaz. A folyadékcsapágyas kialakításnak köszönhetően hosszú élettartamra számíthatunk, a működés során keletkező esetleges rezgéseket pedig gumibetétes rögzítők csillapítják. Maga a ventilátor a speciális lapátoknak köszönhetően remek légszállítás mellett dolgozik, maximális zajszintje pedig teljes fordulatszámon pörögve is csak 23,6 dB(A). Amennyiben nagyobb hűtőteljesítményre van szükség, a mellékelt rögzítők segítségével egy második ventilátort is felszerelhetünk a termékre.

A szálcsiszolt alumínium fedlappal ellátott Dark Rock Slim processzorhűtő az alábbi Intel és AMD processzorfoglalatokra szerelhető fel:

  • Intel: LGA 775 / 115x / 1366 / 2011(-3) Square ILM / 2066 
  • AMD: AM2(+) / AM3(+) / AM4 / FM1 / FM2(+)

A be quiet! 730 grammos újdonsága várhatóan május 14-én kerül az üzletek polcaira, listaára 57,9 euró lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap