Végre nevet kapott a Double Fine Adventure

Broken Age lett a címe a Double Fine új kalandjátékának.

Végre nevet kapott a Double Fine Adventure

A Double Fine Productions eddig csak Double Fine Adventure munkacímen emlegetett játéka végre megkapta végleges címét is, amely Broken Age lett. A kalandjáték, amelyre a gyűjtés a Kickstarter egyik legnagyobb sikertörténete lett két párhuzamos sztorit mesél el, egy fiatal lányét és egy fiúét, akik szeretnék megváltoztatni életüket. A fiú egyedül él egy űrhajón, és egy anyáskodó számítógép gondoskodik róla, a lányt pedig, aki egy falu lakója, társai fel akarják áldozni egy félelmetes tengeri szörnynek. A fiú szeretne szabadon élni és világot látni, és a lány is elhatározza, hogy nem hagyja magát, a játék az ő sorsfordító útjukat követi nyomon.

Tim Schafernek és csapatának 3,3 millió dollárt sikerült összegyűjtenie, és bár a projekt lezárult, a Double Fine még mindig elfogad adományokat a "slacker backer" program keretein belül. Az adakozó kedvűek ugyanúgy megkapják a játékot és az egyéb extrákat (hozzáférés a fórumhoz és a 2 Players Productions által készített dokumentumfilmhez, amely a játék születését követi nyomon, koncepciórajzok, béta hozzáférés, stb.), mint a Kickstarteres támogatók.

A Broken Age hivatalos oldalán, amely nemrég indult, már elő lehet rendelni a játékot, amely 2013 második negyedévében fog megjelenni PC-re, Macre, Linuxra, Androidra és iOS-re.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward