Végre jönnek a netes PVP csaták a Pokémon Go-ba

Végre jönnek a netes PVP csaták a Pokémon Go-ba

A Pokémon Go megjelenésekor hamar gigasiker lett és bár a népszerűsége valamelyest csappant, a folyamatos frissítéseknek hála ma is láthatunk utcán sétáló gyűjtőket. Egy funkció viszont mindig is hiányzott belőle. Az online csata.

Nagyon sokat kellett rá várni, de 2018 vége óta barátainkkal is összecsaphatunk a játékban, még bajnokság is indult az új játékmód mellé, de az igazság az, hogy a harcrendszer nem emlékeztet túlzottan a Pokémon játékokra.

Az, hogy sikerül-e klasszikusabbá változtatni a csatákat, még kérdéses, viszont a Niantic bejelentette, hogy készül a Go Battle League nevű online PVP rendszer. A nem túl bőbeszédű közlemény szerint a cél az, hogy jobban hozzáférhetővé tegyék a Pokémon Go csatáit a játékosoknak, viszont ehhez ki kell majd mozdulunk otthonról és csak bizonyos helyszíneken lesz lehetőségünk erre, vagyis szeretnék megtartani a Pokémon Go-val elindított felfedezés élményét.

Hamarosan egy videó keretein belül jobban megismerhetjük a fejlesztést, addig is 2020 elejére ígérik ezt az érdekesnek ígérkező frissítést. 

A Pokémon Go-ban november 1-ig bezárólag Halloween esemény van, és bizony nagyon aranyos beöltözött zsebszörnyek várják, hogy elkapjuk őket. Ez azonban még nem minden, a Rakéta csapat karmaiból is ki kell szabadítanunk az shadow típusú pokémonokat, illetve az ünnepi időszak alatt több ghost és dark pokémon fog felbukkanni, mint általában.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap