Végre hivatalosan is bejelentették a Call of Duty: Warzone-t

Annyi szivárgás után megjöttek a részletek a battle royale módról, ráadásul ma meg is jelenik a játék!

Végre hivatalosan is bejelentették a Call of Duty: Warzone-t

A Modern Warfare-hez készülő battle royale módot nem sikerült éppen túl jól titokban tartani, korábban már többen is szivárogtattak róla, akikre az Activision aztán igyekezett lecsapni, tegnap pedig még a hivatalos trailer is felkerült idő előtt. Akárhogy is, a várakozásnak vége, ugyanis a mai nap során elméletileg minden régióban elérhető lesz a Warzone nevű új alkotás.

A Warzone maga két külön játékmódot tartogat: az egyik a Battle Royale, a másik pedig a Plunder.

A Battle Royale a szokásos formulát követi: összesen 150-en lehetünk a pályán, és hármas csapatokat alkotva kell leszámolnunk az ellenfelekkel egy folyamatosan zsugorodó pályán (itt a csugorodást egy halálos gázfelhő okozza). 

A Plunder ehhez hasonló: szintén hármas csapatokba verődve kell akcióznunk, csak éppen itt a cél a legtöbb in-game pénz összegyűjtése azáltal, hogy lootoljuk a pályán található dolgokat, megbízásokat teljesítünk, és kiraboljuk a lelőtt ellenfeleket. A megbízások kétfélék lehetnek: a Scavenger Contract keretén belül egy sor Supply Boxot kell megkeresnünk és kinyitnunk, míg a Recon Contract esetében egy kijelölt területet kell biztosítanunk. Ezek teljesítése a pénz mellett lootal és spéci jutalmakkal is jár.

Mindkét mód ugyanazt a hatalmas, Verdansk névre hallgató pályát használja, amin fellelhetünk egy csomó járművet is: kétüléses ATV-ket, négyüléses terepjárókat, teherautókat és helikoptereket.

Az Activision ígérete szerint a Warzone mindkét játékmódja támogatja a keresztplatformos játékot és az egységesített fejlődési rendszert, így minden eddig megszerzett holminkat, fegyverünket és operátorunkat magunkkal vihetjük, illetve utána vissza a hagyományos multiplayer módba (igaz ez utóbbi a megjelenéskor rögtön még nem lesz elérhető).

A Call of Duty Warzone elérhető lesz önálló, ingyenesen játszható formában PC-n, PS4-en és Xbox One-on. A Modern Warfare tulajdonosainak ez egy külön módként válik elérhetővé, és ők hamarabb is belevághatnak az akcióba.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap