Már nem sokáig javíthatják a hivatalos szervizek az első Retina kijelzős MacBook Prót

Az Apple a hónap végétől elavulttá nyilvánítja a hajdan szebb napokat is látott noteszgépet, ám a lépéssel szemben igazából nem nagyon lehet kifogást emelni, hiszen így is 8 évig szolgálták ki különböző javításokkal a hivatalos szervizek ezt a generációt.

Már nem sokáig javíthatják a hivatalos szervizek az első Retina kijelzős MacBook Prót

Az Apple első Retina kijelzővel ellátott MacBook Pro noteszgépe igen régen, 8 évvel ezelőtt mutatkozott be, ám a terméket még a mai napig javítani tudják az Apple hivatalos szervizhálózatában. A szóban forgó noteszgép 2018 folyamán már felkerült az Apple régi gépeket tartalmazó „Vintage” listájára, ám ennek ellenére továbbra is javíttatni lehetett a terméket, ám ennek rövidesen vége szakad.

Galéria megnyitása Ismét lezárul egy korszak... Egy belsősöknek szánt dokumentum alapján úgy tűnik, a 2012 közepén piacra dobott Retina kijelzős MacBook Pro 2020. június 30-án lekerül a fentebb említett listáról, hogy átkerülhessen az elavult termékeket tartalmazó felsorolásba. Innentől kezdve a notebook javítására nem igazán lesz mód, legalábbis a hivatalos szervizek nem kapnak több alkatrészt hozzá. Aki tehát még rendelkezik ilyen noteszgéppel és bármiféle javításra van szüksége, akár egy akkumulátor-cserére, akár egyébre, mielőbb foglaljon időpontot a hivatalos szervizbe annak érdekében, hogy még legyen mód a zökkenőmentes javításra.

Az első Retina kijelzős MacBook Pro egyébként nem csak a kijelző miatt képviselt nagy ugrást, hanem azért is, mert vékonyabb és kecsesebb volt, mint az előző generációs megoldások, ugyanis az Apple száműzte belőle az Ethernet portot, valamint az optikai meghajtót is.

Portokból persze nem volt hiány, ugyanis a HDMI videó kimenet és a Thunderbolt csatlakozó mellett USB Type-A portok, valamint SD memóriakártya is lapult a kínálatban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap