Vampyr - új információk a DontNod játékáról

Megtudtunk néhány újdonságot a Life is Strange készítőinek új játékáról.

Vampyr - új információk a DontNod játékáról

A Life is Strange-et is készítő DontNod Entertainment éppen egy új vámpíros játékon dolgozik, amiről most kiderült néhány dolog a PSN Blog interjújának köszönhetően. Először is az, hogy az anyag alapvetően egy akció-RPG, brutális harccal, többféle fejleszthető fegyverrel, felderítéssel és nyomozással.

Habár a főhős (egy műtősből lett vámpír) nem teljesen feledte el a múltját, és próbál némileg emberséges lenni, azért természetesen ennie kell - mégpedig emberi vért. A fejlesztők ígérete szerint Londonban bármi a célpontunk lehet, azonban nem biztos, hogy érdemes ész nélkül gyilkolászni, ugyanis mindennek következményei lesznek a történet szempontjából, és a város is reagálni fog rá valamilyen módon. Megpróbálhatod kideríteni, hogy ki az "ártatlan" ember, és azokat elkerülni, de ez nem mindig fog sikerülni.

A főszereplő neve egyébként Jonathan Reid, és amellett, hogy orvosként tevékenykedett háborúban, tudományos kutatásait leginkább a vérre koncentrálta. A tudomány embereként nem nagyon hitt a természetfeletti dolgokban, így eleve azt sem lesz egyszerű elfogadnia, hogy vámpírrá alakult. De ha már így alakult, akkor megpróbál gyakorlatiasan hozzáállni, és kitapasztalni, megérteni a vámpírlétet.

Maga a történet egyébként 1918-ban játszódik Londonban, a spanyol nátha kitörésének idején, mikor az ország éppen próbált talpra állni az első világháborút követően. Egy gótikus, sötét és kegyetlen világot ígérnek. Habár a tudomány már egyre inkább releváns, azért alapvetően ez nem egy túl vidám hely. A minél hitelesebb megvalósításhoz a készítők rengeteg régi anyagot néztek át, és persze szakértők véleményét is kikérték.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward