Változtat a Steam a felhasználói értékeléseken

Az lenne a cél, hogy friss, a játék aktuális állapotát tükröző értékelések és vélemények kerüljenek előtérbe.

Változtat a Steam a felhasználói értékeléseken

A Valve egy új frissítéssel változtatott a Steam felhasználói értékelési rendszerén. Illetve, hogy egészen pontosak legyünk, a felhasználók által írt kritikák kezelése alakult át úgy, hogy jobban előtérbe tudjanak kerülni a friss bejegyzések.

A fejlesztők szerint ugyanis jelenleg az a probléma, hogy számos játék esetében olyan kritikák kerülnek a felhasználók elé, melyeket hónapokkal, vagy akár évekkel ezelőtt írtak, és már nem feltétlenül relevánsak. Könnyen lehet ugyanis, hogy az akkor még fennálló problémákat azóta kijavították, de persze az is lehetséges, hogy több kritika még akkor íródott, amikor az adott játék az early access rendszerben volt. Nyilvánvalóan egy félkész játékról írt vélemény nem feltétlenül érvényes a "végleges" címre.

Ezért mostantól a Steam külön kezeli az utóbbi harminc napban írt felhasználói véleményeket és értékeléseket, és ezt fel is tünteti az adott játék főoldalán. Ezen kívül most már vélemény írásánál megjelent egy külön bepipálható opció, amivel azt közölhetjük, hogy a játékot ingyen kaptuk-e meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward