Shop menü

VALÓRA VÁLT ÁPRILISI TRÉFA A RAZERNÉL: ITT A GAMER BOROTVA

Borotvát dob piacra a Razer, bár technikailag ez inkább a Gillette érdeme.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Valóra vált áprilisi tréfa a Razernél: Itt a gamer borotva

Az elmúlt időszakban lényegében úgy repkednek a különböző kollaborációk minden ágazatban, mintha kötelező lenne ilyenekkel előállni. Néha nagyon különleges párosok találnak egymásra, ez a helyzet most is, hiszen a Razer a Gillette borotvagyártót találta meg.

A világ egyik, ha nem a legnagyobb borotvagyártója a Gillette, de valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, mint ahogy a Razert is mindannyian ismerjük. Az elsődlegesen gamereknek szánt eszközöket készítő vállalat sok érdekes terméket kínál mostanra, és általában a különböző készülékek extravagáns megjelenéssel bírnak. Most a Gillette-tel közösen egy borotvát hozott ki a Razer, és ebben az esetben is látványos külsőről beszélhetünk.

Galéria megnyitása

A Razer márkanév a razor szóra nagyon hasonlít, és ebből sokszor csináltak már viccet, maga a Razer is beleállt a dologba, és volt olyan, mikor áprilisi tréfaként azt lebegtette be, hogy gamereknek szánt borotvát dob piacra. A Razer Razer egy egér volt borotvával megtoldva, szóval meglehetősen komplex terméket „tervezett” poénból a cég, a mostani Gillette x Razer kollaboráció eredménye azért nem ennyire különleges.

A Gillette x Razer borotva nem rendelkezik olyan funkcióval, ami valóban játékokban lenne hasznos, vagy kifejezetten a gamereknek szólna. Arra alkalmas, hogy a játékosok arcát és egyéb testrészeit megszabadítsa a szőrzettől és tükörsimává varázsolja. Vannak olyan borotvák a Gillette kínálatában, melyek kompakt méret mellett tartalmaznak elektronikát, fűthetőek, van bennük LED, és akkuról üzemelnek. Innentől akár az RGB világítás is megvalósítható lenne, de sajnos ezt a magas labdát is kihagyták a tervezők, így Chroma támogatás sincs.

Galéria megnyitása

Hiába kínál a Razer hi-tech borotvákat hagyományos pengékkel is, a Razerrel kollaborációban alkotott megoldás egy viszonylag egyszerű borotva lett, ami látványos csomagolást kapott. No, meg persze azért fel lett szerelve a kiemelkedően kényelmes és biztonságos borotválkozást lehetővé tevő Gillette extrákkal. Megkapta a vállalat egyik legfejlettebb pengerendszerét, ami nemcsak, hogy 5 különálló pengéből épül fel, hanem egyebek mellett még hámlasztócsíkkal is rendelkezik. A markolaton sok apró Razer logo szerepel a Razer színére festett alapon, és persze a Razer neve is megjelenik itt, utalva az együttműködésre. 

Galéria megnyitása

Két kivitelben lesz megvásárolható a termék, alapesetben csak a botorba és egy hozzá tartozó állvány van a dobozban, de igény szerint kérhető majd utazótokkal együtt is, ami ugyancsak Razer tematikájú, Konkrétan a Razer zöld színében pompázik, és a nagy Razer logó virít a közepén, csak alul van rajta Gillette felirat a Razer márkanév mellett. Az állványon a Razer jelmondata szerepel: „For Gamers. By Gamers.”, vagyis „Játékosoknak. Játékosoktól.”, ami egyébként ebben az esetben csak erősen hunyorítva állja meg a helyét.

Galéria megnyitása

Elvileg globálisan elérhető lesz a speciális újdonság, de csak limitáltan lehet majd elérni, legalábbis a neve erre utal, hiszen Gillette x Razer Limited Edition borotváról beszél közleményében a Gillette. Arról azonban nem szólt a fáma, hogy milyen formában limitált, meddig és mekkora mennyiségben készülhet. Az biztos, hogy nem lesz különösebben drága, 23 dollárba kerül majd az egyszerű csomag, és 30 dollárt kell érte kifizetni, ha az ember az utazótokra is igényt tart.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére