Shop menü

ULTRAKÖNNYŰ VEZETÉK NÉLKÜLI GAMER EGERET HOZOTT A RAZER

A vezetékes módban is működő DeathAdder V3 Pro kézreálló dizájnnal, ergonomikus felépítéssel és a Razer legmodernebb technológiával felvértezve száll harcba a gamerek kegyeiért.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Ultrakönnyű vezeték nélküli gamer egeret hozott a Razer

A Razer egy új gamer egeret mutatott be, ami ráadásul vezeték nélküli kivitelben érkezik, mégis könnyű, és a pehelysúly nem megy az akkumulátoros üzemidő rovására sem. A DeathAdder sorozatot erősítő DeathAdder V3 Pro modell a felhasználói és eSportolói visszajelzések figyelembevételével nyerte el végleges formáját, azaz ergonomikusabb, kényelmesebb, jobban kézreálló, könnyen kezelhető termék formájában érkezik, mint közvetlen elődje. A fekete változat 63 grammot, a fehér 64 grammot nyom a mérlegen.

Galéria megnyitása

Az első DeathAdder gamer egér, amely még 2006 folyamán jelent meg, eddig 15 milliónál is nagyobb darabszámban fogyott, azaz a Razer legnépszerűbb termékének tekinthető. Erre a népszerűségre épít a DeathAdder V3 Pro is, amely nemcsak a formavilág terén újult meg, hanem a tenyértámasz, a gombok és a görgő terén is: mindegyik helyzetét úgy módosították, hogy a használat még kényelmesebb és hatékonyabb legyen.

Galéria megnyitása

A 128 milliméter hosszú, 68 milliméter széles és 44 milliméter magas gamer egér a Razer legfrissebb technológiáit ötvözi, így szenzorként egy Focus Pro 30K optikai érzékelőt használ, ami maximum 30000 DPI-s felbontással rendelkezik. Ez a szenzpr maximum 70 G-s gyorsulást képes hatékonyan lekövetni, másodpercenként pedig 19 méternyi mozgást dolgozhat fel, azaz eléggé ütőképes. A működést több technológia is segíti, például az Asymmetric Cut-Off, ami a felemelési és az újbóli érzékelési távolság precíz beállítását teszi lehetővé.

Szerepel még a sorban a Smart Tracking, ami a különböző felületeken történő precíz használatról gondoskodik, még akár üvegfelületen is működik a termék, de az üvegnek legalább 2-4 milliméter vastagnak kell lennie. Az utolsó a Motion Sync, ami az egér által leírt mozgást pontosan rekonstruálja a sűrű adatpontok összefésülésével, így a termék pontosan követi a felhasználó keze által leírt íveket és mozdulatokat. A pontosabb és stabilabb fogást tapadásfokozó csíkok segítik, amiket a felhasználó saját maga helyezhet fel a termékre a még komfortosabb fogás kialakításának érdekében.

Galéria megnyitása

Az 5 programozható gombbal ellátott egér a Razer harmadik generációs optikai kapcsolóit veti be, amelyek akár 90 millió kattintást is kibírnak, segítenek elkerülni a hibás duplakattintás-érzékelést, a visszaállási/visszapattanási késleltetésük pedig gyakorlatilag nulla, így rendkívül gyorsan lehet őket egymás után lenyomogatni, pontos érzékelés mellett. Jól jöhet a dedikált DPI váltó kapcsoló is a sikeres csatában, általa ugyanis 5 előbeállítás között válthatunk, igen-igen gyorsan. A különböző beállítások egyébként a fedélzeti memóriában is eltárolhatóak.

Galéria megnyitása

Ahhoz, hogy a termék az adott rendszerrel zökkenőmentesen kommunikáljon a Razer HyperSpeed Wireless techológiáját is megkapjuk egy USB-s vevő formájában, amelynek köszönhetően a termék vezeték nélküli módban gyárilag 1000 Hz-es mintavételezési frekvenciával és 1 ezredmásodperces késleltetéssel dolgozik, így a gyári akkumulátor 90 órányi üzemidőre képes egyetlen teljes töltés hatására.

A Razer egy HyperPolling Wireless Dongle névre keresztelt kiegészítőt is árul a DeathAdder V3 Pro mellé, amellyel már 4000 Hz-es mintavételezési frekvencia és 0,25 ezredmásodperces válaszidő érhető el. Ennek persze ára van, ugyanis a kiegészítő USB-s vevő 34,99 euróba kerül, a vezeték nélküli akkumulátoros üzemidőt pedig 24 órára csökkenti, ami még mindig nem kevés. Az akkumulátor töltését USB-C kábelen keresztül oldhatjuk meg, közben pedig az egér is használható marad, igaz, vezetékes módban.

A Razer DeathAdder V3 Pro már elérhető kereskedelmi forgalomban, ára 159,99 euró. A Razer HyperPolling Wireless Dongle, amivel a gyári 1000 Hz helyett immár 4000 Hz-es mintavételezési frekvencia is elérhető, külön vásárolható meg, ára 34,99 euró.

Amennyiben a HyperPolling Wireless Dongle és a DeathAdder V3 Pro vásárlását egy füst alatt szeretnénk letudni, a Razer egy csomagot is kínál, amelynek mindkét újdonság része: ez 177,5 eurós áron kapható. A két termék normál árához képest a csomag 17,48 euró kedvezményt képvisel.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére