Újdonságok az Inno3D standjáról

Az Inno3D egy extrém GTX 1080-as, valamint egy alaposan tuningolt GeForce GTX 1070-es és egy szerényebb GeForce GTX 1070-es videokártyát mutatott be.

Újdonságok az Inno3D standjáról

Lencsevégen az Inno3D GeForce GTX 1080 iChill Black modellje

Az Inno3D leggyorsabbnak ígérkező GeForce GTX 1080-asa a jelenlegi információk szerint az Nvidia referencia nyomtatott áramköri lapját használja, melegedő komponenseit pedig egy hibrid hűtőrendszer tartja hűvösen. Az Arctic Accelero Hybrid S egy kompakt folyadékhűtő körrel szolgálja ki a GPU-t, amihez 120 milliméteres hőleadó radiátor jár, míg a memóriachipek és a VRM komponenseinek hűtéséről egy 70 milliméteres ventilátor segítségével gondoskodik.

A GPU megemelt órajeleken dolgozhat, teljesítmény és ár tekintetében pedig a GeForce GTX 1080 iChill x4 fölé pozícionálhatja a terméket a gyártó.

Érkezik a GeForce GTX 1070 iChill X3 is

Az Inno3D GeForce GTX 1070 iChill X3 a gyártó leggyorsabb GeForce GTX 1070-es videokártyájának ígérkezik, ami természetesen egyedi, Inno3D által tervezett nyomtatott áramköri lapra alapoz. A stabil tápellátás egy hattűs és egy nyolctűs PCIe tápkábelen keresztül biztosítható, a memóriachipeket és a GPU-t pedig egy erős VRM áramkör szolgálja ki.

A komoly tuningon átesett GPU-t egy egyedi tervezésű, három ventilátorral ellátott iChill X3 VGA hűtő borítja, amelynél a felső keret könnyedén nyitható lesz, így az idővel felgyülemlő por eltávolítását egyszerűen el lehet végezni. Árakról egyelőre nem esett szó, de a termék megjelenésére még ebben a hónapban sor kerülhet.

Gaming sorozatú GTX1070-es is érkezik

Az újdonságok sorát most a GeForce GTX 1070 Gaming OC modell zárja, amely ugyan referencia nyomtatott áramkört használ, melegedő komponenseit azonban egy elegáns, két slotnyi helyet foglaló videokártya hűtő fedi, amely két ventilátorral dolgozik.

A megemelt GPU órajelekkel érkező videokártya egyetlen nyolctűs PCIe tápcsatlakozót igényel, ára pedig a 379 dolláros alapösszeg, illetve a Founders Edition 449 dolláros árszintje között helyezkedhet majd el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward