Újdonságok a Transcend-től

Egyszerre két újdonsággal jelentkezett a Transcend, bár az alapot mindkettőnél a cég jól ismert pendrive-vonala adja.

Újdonságok a Transcend-től

Egyszerre két újdonsággal jelentkezett a Transcend, bár az alapot mindkettőnél a cég jól ismert pendrive-vonala adja.

Az első ennél nem is több, nem is kevesebb: a JetFlash 168 igazából csak a maga 16GB-jával tűnik ki a sorból, ami ekkora fizikai méretek között annyira még nem mondható gyakori kapacitásnak. A terjedelmes tárkapacitást pedig még egy igazán szép és megkapó, keleti virágmintás díszlettel is megkoronázzák - egész pontosan lótuszvirágokkal, a tisztaság és tökéletesség jelképeként.

És hogy a 16GB mi mindenre elég, azt nyilván nem kell nagyon részletezni - elég annyit mondani, hogy HD-s filmekből is elférne rajta egy-kettő. Átviteli sebesség terén sincs rá panasz, aki pedig gyorsítótárként kívánja használni, az sem fog csalódni, mivel támogatja a Vista-féle ReadyBoost-ot is, elősegítve a gép minél gyorsabb működését.

A második ugyan csak 8GB-ot kínál, viszont a zenéket le is játssza, plusz képekkel és videókkal is tud mit kezdeni: a T.sonic 840-es a cég MP3-lejátszóinak legújabb változata, fő attrakciója természetesen a megnövelt tárhely, valamint a szép bordó burkolata, amelynek köszönhetően nem csak a hangzásával, hanem a kellően elegáns megjelenésével is dicsekedhet.

Rendelkezik továbbá egy fényes, 1,8 hüvelykes, nagyfelbontású TFT-LCD képernyővel, amelyen akár képeket és videókat is nézhetünk. Formátumokból pedig szinte mindent támogat, amit csak kívánhat az ember (kivéve, láthatólag, az AVI-t és az MPG-et): JPG, BMP, MTV, MP3, WMA, DRM10 és WAV. Emellett használhatjuk diktafonként, rádióként, rádió-felvevőként, valamint rendelkezik egy világórával is, és 13 különböző nyelven használható a felhasználói felülete.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward