Újabb Myst-stílusú játék jelent meg

A The Eyes of Ara pont betöltheti az Obduction csúszásával keletkezett űrt annak megjelenéséig.

Újabb Myst-stílusú játék jelent meg

Épp csak megírtuk, hogy augusztus végére tolták el a Myst spirituális folytatásának tekinthető Obductiont, az elszontyolodott rajongók rögtön kaptak egy kis gyógyírt a sebre: a már kapható The Eyes of Ara szintén a klasszikus stílusát követi, tökéletes helyettesítő lehet a hirtelen becsúszott egy hónapra.

A 100 Stones Interactive játéka a Mystből, a Rivenből, de akár Jonathan Blow The Witnesséből is jól ismert, különös fantáziavilág-sémával vár minket, megtűzdelve a stílusnál szintén hagyományosnak tekinthető, gyakran fejvakarásra késztető rejtvényekkel.

Ezúttal egy ismeretlen, középkori jellemzőket mutató szigeten találjuk magunkat. Ismét egyedül fedezzük majd fel a fantasztikus tájakat, oldjuk meg az említett, sokszor furcsa fejtörőket az előrehaladás érdekében, miközben időnk nagy részét az ezeken való töprengéssel töltjük, hogy aztán elsöprő sikerélményt érezhessünk, ha hirtelen megvilágosodunk és a helyére kerül egy részlet.

A hírek szerint a játék nem bánik velünk kesztyűs kézzel, elég komoly kihívásokkal kell majd szembenéznünk szellemi téren. A feladványok kezdetben a logikára épülnek, de később eléggé elszakadnak az általános sémáktól és rendesen megdolgoztatják agytekervényeinket, sőt, előfordulhat, hogy a találgatás vagy a vakszerencse lesz legnagyobb segítőnk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward