Újabb intézkedéseket jelentett be a Telekom a járvány idejére

Újabb intézkedéseket jelentett be a Telekom a járvány idejére

A Telekom folyamatosan figyeli a járvány helyzetének a változását, és azon van, hogy megfelelően reagáljon az eseményekre. Célja a szolgáltatónak, hogy a lehető leghatékonyabban tudjon segíteni a felhasználók számára, esetenként teljesen új eszközöket bevezetve. Éppen ezért május 4-étől több intézkedéssel is próbál segíteni.

Az idősekre gondolva a Vodafone után a Telekom is speciálisan célzott intézkedést jelentett be. Azok az ügyfelek, akik rendelkeznek vezetékes telefonnal, korlátlanul, teljesen díjmentesen telefonálhatnak vezetékes és mobil hálózatok irányába is (belföldön). Ez az akció azokra az előfizetőkre vonatkozik, akik már elmúltak 65 évesek, és egészen május végéig lesz érvényben a lehetőség. A Telekom azt reméli, hogy ez az ajánlat segít majd az idősek otthontartásában is, azon túl, hogy korlátlan kapcsolattartást biztosít.

Galéria megnyitása

A legnagyobb felhasználói bázissal rendelkező hazai szolgáltató a háziorvosoknak is biztosít díjmentes telefonálási lehetőséget, és ebben az esetben már a mobilos előfizetések vannak a célkeresztben. Az érintett doktorok 1000 percet használhatnak fel bármilyen belföldi irányba indított (alapdíjas) hívások esetén egészen május végéig. Ez a kedvezmény azoknak a kisüzleti előfizető háziorvosoknak szól, akik közvetlenül a Magyar Telekommal állnak szerződésben.

A Telekom egy másik érdekes intézkedése, hogy a 65 éven felüliek számára a Videotéka szolgáltatáson belül létrehozott egy teljesen új mappát Nosztalgia címszó alatt. Ide olyan tartalmakat válogatott össze a vállalat, amelyek kifejezetten érdekesek lehetnek az idősek számára. És itt még azt is megjegyezte a Telekom, hogy eközben folyamatosan él a féláras akció is azok számára, akik előszeretettel fogyasztanak filmeket a Videotétában. Ez a járvány ideje alatt folyamatosan, kéthetente megújul.

Ha valaki még nem tette meg, akkor a Telekom applikáción belül aktiválhatja egészen május 31-ig azt az ingyenes adatcsomagot, amit a vállalat korábban alkotott meg. És a Telekom létrehozott olyan kedvezményes extra adatopciókat, melyekre korábban még nem volt példa. A kiegészítő adatopciók a normál ár mellett kétszer nagyobb kapacitással szolgálnak majd, kivéve a Maraton esetében, arra ugyanis ez nem igaz.

Újdonság a kínálatban a Korlátlan Extra Net csomag, melyet a lakossági és a KKV ügyfelek is igénybe vehetnek. Ennek az aktiválása június végéig megtehető mostantól, és a lényeg az, hogy 5000 forint ellenében így 30 napra teljesen korlátlan lesz a mobilnet elérés. Ezt május 4. és június 30. között akár több alkalommal is lehet aktiválni. Ezen felül pedig a havonta megújuló adatcsomagok mellé ugyanebben az időszakban szintén 5000 forintért lehet plusz 50 GB-os adatjegyet váltani. Ez automatikusan megújuló opció, szóval erre azért ügyelni kell.

A Telekom adományokkal segíti a nehéz helyzetben az Ökumenikus Segélyszervezet, az UNICEF és a SOTE II. sz. Gyermekklinika munkáját is. A rászorulóknak 3000 liter tejet és rengeteg, különböző módokon összegyűjtött digitális eszközt adományoz, az utóbbiakat igyekszik direktben gyerekekhez eljuttatni, akiknek a különböző készülékek sokat segíthetnek a távoktatásban.

Végül a Telekom ismét elmondta, hogy továbbra is azt várja az ügyfeleitől, hogy az online ügyintézést részesítsék előnyben. Bár a vállalat dolgozói készségesen segítenek az összes értékesítési ponton országszerte mindenkinek, de az egészségük megőrzése érdekében csak fontos és más módon nem megoldható ügyekkel érdemes hozzájuk fordulni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap