Új Transcend memóriák, Corsair Vengeance árak

Új Transcend memóriák, Corsair Vengeance árak

A Transcend illetékesei bejelentették a gyártó legfrissebb DDR3-as memória csomagját, amelyben két darab 4 GB-os DDR3-as memória modul helyezkedik el. Ezzel együtt a Corsair is fontos közleményt adott ki a napokban, amelyből kiderül, hogy a nemrégiben bemutatott Corsair Vengeance névre keresztelt memória csomagok pontosan mennyibe fognak kerülni.

[bold]A Transcend palettája  a legújabb kétcsatornás DDR3-as memóriacsomag érkezésével már teljessé vált

[/bold]

Az aXeRam Extreme Performance DDR3 Memory névvel ellátott termékcsalád legfrissebb tagja egy kétcsatornás memóriacsomag, amelyben 4 GB-os memória modulok helyezkednek el. A DDR3-2000 MHz-es órajelen üzemelő modulok 1,6V-os feszültséget igényelnek és CL9-11-9-24-es időzítéseket kínálnak a játékosok, a tuning mesterek és a hardcore felhasználók számára.

A friss memóriacsomag érkezésével a gyártó aXeRam családja teljessé vált, mostantól ugyanis tartalmaz kétcsatornás 4 GB-os (2 x 2 GB) és 8 GB-os ( 2 x 4 GB) DDR3-2000 MHz-es csomagokat, valamint háromcsatornás 6 GB-os (3 x 2 GB) DDR3-2000 MHz-es csomagot és egy felsőkategóriás kétcsatornás DDR3-as kitet is, amelyben 4 GB-nyi DDR3-2400 MHz-es memória helyezkedik el (2 darab  2 GB-os modul).

Közös tulajdonság a Transcend termékeinél, hogy minden memóriacsomag támogatja az Intel XMP technológiáját, valamint minden csomag kompatibilis az Intel P55-ös (kétcsatornás csomagok) és X58-as (háromcsatornás csomag) rendszereivel. Az új modulpáros és a meglévő csomagok ajánlott végfelhasználói ára egyelőre nem ismert.

[bold]Corsair Vengeance: kiderült, hogy mennyibe kerülnek az új memóriacsomagok

[/bold]A Corsair Vengeance memória moduljai néhány nappal ezelőtt mutatkoztak be. A termékek újfajta hűtéssel érkeznek és többféle kiszerelésben is elérhetőek lesznek. Az új memóriacsomagok mind az AMD, mind pedig az Intel platformjaival kompatibilisek, de a háromcsatornás kiteket természetesen csak az X58-as alaplappal ellátott rendszerekhez lehet, illetve érdemes használni. A modulok 1,5V-os üzemi feszültséget igényelnek és modelltől függően DDDR3-1600 MHz-es vagy DDR3-1866 MHz-es órajelen üzemelnek, ahogy az az alábbi táblázatban is látható. Az ajánlott végfelhasználói árakat természetesen szintén tartalmazza a táblázat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward