Új tagokkal bővül a Kingston FURY memória-családja

A vállalat rendkívül széles termékpalettát jelentett be, amellyel a legkülönfélébb felhasználói igényeket is remekül le tudja fedni.

Új tagokkal bővül a Kingston FURY memória-családja

A Kingston frissítette FURY memória-sorozatát, amely három, kifejezetten gyors modulokból álló szériával bővül, ezek ráadásul az átlagfelhasználók mellett a játékosokat, a nagy teljesítményre vágyó felhasználókat, valamint a gamer notebookok tulajdonosait is célba veszik.

Az RGB világítással, illetve nélküle is elérhető Beast családban helyet foglaló újdonságok egy-, kettő, illetve négymodulos készlet formájában kerülnek az üzletek polcaira, effektív órajeleik pedig 2666 MHz-től egészen 3733 Mhz-ig terjednek. Modelltől függően CL15-ös, CL16-os, CL18-as, valamint CL19-es időzítéssel ellátott modulokkal találkozhatunk, amelyeknél az üzemi feszültség 1,35 és 1,5 V között helyezkedik el. Ezek a modulok kapacitás tekintetében 8 GB-tól 32 GB-ig skálázódnak, a maximális csomagméret 128 GB.

Galéria megnyitásaA következő széria a Renegade, amely már nem az átlagfelhasználókat, hanem a tuningosokat és a játékosokat veszi célba. Ennél a sorozatnál 8 GB és 32 GB közötti kapacitással rendelkező modulokat találunk a kínálatban, amelyek többféle csomagban is elérhetőek, egészen a nyolcdarabos készletekig, amelyek 128 GB-os vagy 256 GB-s teljes kapacitást kínálhatnak.

RGB opció természetesen itt is rendelkezésre áll, ám a színes fényárban úszó modulok nem a leggyorsabbak, ugyanis ebben az esetben 4600 MHz-ig terjed az effektív órajel, míg az RGB világítás nélküli példányok között 5333 MHz-es modulok is lapulnak. Az RGB világítással nem rendelkező verzióknál a legalacsonyabb késleltetés CL13, míg az RGB-s változatoknál CL15.

A Kingston természetesen a notebook tulajdonosokról sem feledkezett meg, így azoknál a konfigurációknál, amelyek még rendelkeznek So-DIMM memóriafoglalattal és nem forrasztott rendszermemóriát használnak, jó szolgálatot tehetnek az Impact sorozat tagjai. Ezek a modulok szintén 8 GB-tól 32 GB-ig terjedő kapacitással érhetőek el modulonként, a késleltetés CL15 és CL20 között szóródik, míg az effektív órajel esetében 3200 MHz a plafon. Itt RGB LED világítás természetesen nincs. A csomagok kapacitása 16 GB és 64 GB között helyezkedik el.

Az új memóriacsomagok mindegyike kompatibilis az Intel és az AMD központi egységeivel, illetve különböző platformjaival. Az újdonságok forgalmazása már megkezdődött, pontos listaárakkal kapcsolatban egyelőre nincs információ.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap