Új szintre emeli a kábelmenedzsmentet a Seasonic terméke

A moduláris tápegységekről ismert hátlapi portokat egy ötletes kiegészítőbe száműzte a Seasonic, amelynek használatához kompatibilis tápegységre és kompatibilis számítógépházra is szükség lesz.

Új szintre emeli a kábelmenedzsmentet a Seasonic terméke

A kábelmenedzsment hatékony megoldása elég nehézkes volt anno, míg nem készültek kétkamrás számítógépházak, illetve moduláris kábelezéssel rendelkező tápegységek, ám manapság már elég sok kiegészítő segít az esztétikus gépbelső megteremtésében. A Seasonic mérnökei viszont úgy gondolták, hogy még mindig lehet ezen javítani, így terveztek egy új eszközt, ami a Seasonic SCMD nevet kapta.

Galéria megnyitása

Ez tulajdonképpen nem más, mint egy téglalap alakú, meglehetősen hosszú kiegészítő, amelynek oldalaira tápcsatlakozókat szereltek. A hozzá passzoló tápegységen cserébe nem lesznek moduláris konnektorok, vagyis csak egy 24-tűs ATX tápcsatlakozó, valamint a többi tápágat kivezető kábelek indulnak ki a tápegység házából. A megoldás láttán felmerülhet, hogy a kényelemnek a hatékonyság látja kárát, ám a Seasonic szerint erről szó sincs, hiszen a speciális kivezetés mindössze 1%-kal rontja a tápegység hatásfokát, ami nem tragikusan sok.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitásaAz újfajta kivezetéshez persze speciális, rövidebb kábelek is kellenek, hiszen a tápcsatlakozók közelebb kerülnek majd a különböző eszközökhöz. A rövidebb tápkábeleket könnyebb lesz elrendezni és esztétikusan elvezetni, ám a szett beszereléséhez a jelek szerint olyan számítógépházra is szükség lesz, amelynek alaplaptálcája mögött kényelmesen elfér egy efféle kiegészítő.

Mivel modern termékről van szó, természetesen nem maradhatnak ki a sorból az RGB LED-ek sem, amelyek a Seasonic logó alatt helyezkednek el. A Seasonic szakemberei egyelőre nem árulták el, hogy az SCMD pontosan mikor kerül az üzletek polcaira, valamint várható ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban sem tudtak bővebb tájékoztatást adni. Az az egy biztos, hogy az SCMD háromféle méretben kerül majd forgalomba, hogy a lehető legtöbb rendszerrel kompatibilis lehessen.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward