Új SteelSeries fejhallgatók, kifejezetten játékosoknak

A SteelSeries illetékesei furcsa módon egy új, Medal of Honor témájú fejhallgatóval jelentkeznek, amely mind Xbox 360-hoz, mind pedig PC-hez elérhető lesz. Annak ellenére, hogy az idei év a Battlefield 3 és a CoD modern Warfare 3 éve, a gyártó mégis a Medal of Honor témát választotta új termékei "díszítésére".

Új SteelSeries fejhallgatók, kifejezetten játékosoknak

A SteelSeries illetékesei furcsa módon egy új, Medal of Honor témájú fejhallgatóval jelentkeznek, amely mind Xbox 360-hoz, mind pedig PC-hez elérhető lesz. Annak ellenére, hogy az idei év a Battlefield 3 és a CoD Modern Warfare 3 éve, a gyártó mégis a Medal of Honor témát választotta új termékei "díszítésére".

A beépített mikrofonnal is rendelkező fejhallgatók közül a PC-s változat a MOD Edition 5Hv2 nevet viseli, míg az Xbox 360-as játékkonzolhoz készített változatot Spectrum 5xb néven találjuk majd meg a boltok polcain. A párnázott hangszórókkal érkező fejhallgatók esetében a hangszórók a 16 Hz és a 28 000 Hz közötti tartományban dolgoznak, impedanciájuk pedig 40 Ohm. Az összesen 3 méter hosszú kábellel érkező (1 méternyi beépített és 2 méternyi tekeredés-mentes hosszabbító kábel) fejhallgatók tartalmaznak távirányítót is, amit a kábelre rögzítettek, ezzel a hangerő és a mikrofon állítható. Ha már a mikrofonnál tartunk: az iránymikrofon a 75 Hz és 16 000 Hz közötti frekvenciatartományban üzemel, impedanciája 2000 Ohmos, érzékenysége pedig -38 dB-es értéket képvisel.

A szett kifejezetten játékra lett optimalizálva, illetve arra, hogy a játék közben tapasztalt hanghatásokról, illetve zajokról minél hatékonyabban meg tudjuk állapítani, hogy azok pontosan merről jöttek. A rendszer AudioMixer szoftverrel is rendelkezik, amellyel tovább finom hangolhatjuk a szett hangját, így ízlésünknek és az adott játéknak megfelelően még jobb hangzást érhetünk el.

A két fejhallgató esetében különlegesség, hogy azok három részre szedhetőek szét, így a szállítás a gyártó állítása szerint könnyebbé, egyszerűbbé válik.

 

A kifejezetten a játékosok számára kifejlesztett fejhallgatók várhatóan június folyamán kerülnek forgalomba. A termékek várható ajánlott végfelhasználói ára egyelőre nem ismert.

Az új fejhallgatókról további információk itt találhatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward