Új partner révén fejlődik a Samsung Health

Új partner révén fejlődik a Samsung Health

A Samsung az utóbbi időben egyre jobban rágyúr az okostelefonjainál a szoftveres funkcionalitásra, létrehozta a rendkívül letisztult és kényelmesen kezelhető One UI-t, majd bejelentette a minden eddiginél mélyebb Instagram integrációt a kamera esetében, most pedig a Samsung Health szolgáltatásnál erősít egy külső fejlesztő közbenjárásával.

A vállalat közleményben számolt be arról, hogy együttműködési megállapodást kötött a Calm alkalmazás fejlesztőjével. A több mint 40 millió felhasználóval rendelkező Calm az elsőszámú olyan program az okostelefonokra, ami a relaxáció segítésére szolgál például a meditáció, vagy akár az alvás során. Az integráció révén az embereknek lehetősége lesz arra, hogy a Calm-fiókjuk használatával bejelentkezzenek a Samsung egészségügyi applikációjába, és itt központosítsák a különböző forrásokból származó adataikat. De ami ennél jóval fontosabb, hogy el is lehet érni a Calm által nyújtott funkciókat a Health alkalmazáson belül.

A Samsung programjában a megfelelő szekción belül (ezt Mindfulness néven kell keresni) hozzáférhetőek lesznek a Calm fejlesztőinek köszönhetően létrehozott komplex relaxációs programok. Ezek többféle célt szolgálnak, lehet velük javítani az alvási ciklusok minőségén és a meditáció során nagyobb hatékonysággal tudja levezetni a stresszt az érintett. A Galaxy Watch Active okosóráról menet közben menedzselhető lesz a Calm meditációs programja, lehet majd például szüneteltetni azt, a végén pedig visszanézhető, hogy mennyire volt sikeres a gyakorlatsor, mert a Health képes lesz megmutatni a stressz-szintet előtte és után. Az igazán elhivatott felhasználók így „rágyúrhatnak” arra, hogy minél nagyobb mértékben tudják csökkenteni ezt az értéküket. (Arról nem esett szó, hogy ilyenformán is fizetni kell-e majd a Calm, illetve a meditációs programok használatáért, pedig ez lényeges információ, tekintve, hogy nem olcsó szolgáltatásról van szó. Az ingyenes időszakon túl havi 13 dollárt kóstál a Calm, éves szinten 60 dollárba kerül, és 300 dollárért cserébe lehet korlátlan hozzáférést váltani.)

Galéria megnyitása

A Samsung célja, hogy az okostelefonokkal és viselhető kiegészítőkkel javítsa a felhasználóinak az életminőségét, és a Calm integrációval a Health szolgáltatás a korábbinál is alkalmasabb lesz erre a feladatra.

A Samsung Health-en belül a Calm mostantól elérhető, csak frissíteni kell az alkalmazást a Samsung saját alkalmazásboltján keresztül – vagy akár a Play Áruházból is megoldható ez. Első körben a Galaxy S10 termékcsalád tagjain lehet használatba venni, és alapból jelen lesz a Samsung Galaxy Watch Active okosórán is, szóval erről is hozzáférhetnek majd a tulajdonosok.

Samsung Health: Android

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap