Új nevet kapott a Pro Evolution Soccer, ingyenesen játszható lesz

Nagy változtatásokat eszközölt a Konami a sorozaton.

Új nevet kapott a Pro Evolution Soccer, ingyenesen játszható lesz

Nagy változásokat jelentett be a Konami a Pro Evolution Soccer jövőjével kapcsolatban. Az új rész már simán csak az eFootball néven jelenik meg, kizárólag digitálisan lehet majd megvásárolni és a free-to-play üzleti modellt használja majd. A megjelenésre PC-n, konzolokon és mobilon is lehet számítani, keresztplatformos multiplayerrel.

Az eFootball az Unreal Engine-re épül, és egyelőre túl sok részletet nem tudni róla, de az biztos, hogy helyet kap benne egy Motion Matching nevű technológia, ami első olvasatra nagyon hasonlónak tűnik a FIFA 21-es megoldáshoz, vagyis hogy az engine képes lesz valós időben animációkat "kitalálni" a játékosok mozgásához. Így a Konami szerint a korábbi részekhez képest akár négyszer több animációt láthatunk majd a játékban, ami így minden korábbinál valósághűbb lesz.

Ráadásul a FIFA 21-gyel szemben ez működni fog PC-n és mobilokon is, nem csak az új generációs konzolokon.

Úgy tűnik, hogy a Konami szakaszosan tölti majd fel a játékot tartalommal. Amikor az ősz elején megjelenik az eFootball, a helyi offline mérkőzések lesznek elérhetők néhány nagyobb csapat szereplésével, valamint aktív lesz az azonos gyártók konzoljai esetében a generációk közötti matchmaking.

Ezt követően szintén valamikor ősszel érkeznek az online ligák, a csapatépítős mód (talán ez lesz a myClub helyi megfelelője?), aktivizálódik a konzolok és a PC-k közötti keresztplatformos játék, illetve elindul a Match Pass rendszer. Ennek a működéséről sokat nem tudni, de játékkal lehet majd különböző cuccokat és focistákat megszerezni, meg gyaníthatóan lesz egy fizetős komponense is.https://www.youtube.com/watch?v=Jzd7OpCHCi0

Aztán télen indulnak majd be az eSport kupák, teljesen megvalósul a keresztplatformos játék (immár mobilokkal is, ha azokra kontroller van csatlakoztatva).

Galéria megnyitása

Azt is bejelentette a Konami, hogy a jövőben különböző új játékmódokat fizetősen, DLC formájában tesznek majd közzé, így a felhasználók a saját ízlésük szerint vehetik majd meg a játéknak azon komponenseit, amelyekre szükségük van. 

A Konami egyébként még a múlt hónapban minden előzetes bejelentés nélkül tette fel a konzolok digitális áruházaiba a New Football Game Online Performance Test nevű "játékot", amiről nyilvánvalóan tudni lehetett, hogy a Pro Evolution Soccer következő részét tesztelik vele anélkül, hogy túl nagy feneket kerítenének lenni. Úgy tűnik, hogy nem volt véletlen, hiszen hamarosan tényleg megjelenik az új PES, csak éppen már eFootball lesz a neve.

A megjelenésre PC (Steam), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Android és iOS platformokon lehet számítani.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap