Új néven fut tovább az Instagram és a WhatsApp

Új néven fut tovább az Instagram és a WhatsApp

A Facebook az Instagram és a WhatsApp esetében is szeretné nyomatékosítani, hogy a közösségi oldal tulajdonát képezik, éppen ezért lecseréli a programok nevét, vagyis egészen pontosan kiegészíti ezeket. A változtatást követően már minden felhasználó a tudatában lehet majd annak, hogy a Messenger mellett a másik kiemelkedő üzenetküldő is a Facebooké, és a képmegosztó is a birtokában van.

Arról van szó, hogy az Instagram esetében már az lesz a teljes név, hogy Instagram from Facebook, a WhatsAppnál pedig értelemszerűen úgy módosul a teljes hivatalos név, hogy WhatsApp from Facebook. Tehát nem akarja a jól bejáratott neveket leváltani a cég, de szeretné a köteléket kiemelni. Az ügyben a megkereséseket röviden csak úgy kommentálta, hogy szeretné, ha mindenki tisztán látná a termékeiről és szolgáltatásairól, hogy azok lényegében a Facebook egészének a részét képezik.

Galéria megnyitása

Egyelőre még nem láthatja mindenki a friss neveket a szolgáltatások esetében, de az Instagram és a WhatsApp fejlesztői már értesítést kaptak erről a módosításról. Azt még nem lehet tudni, hogy élesben a programokban mikor fog megjelenni ez az apró, de egyébként fontos változás. Azért lényeges ez a módosítás, mert ezzel a Facebook lényegében tesz az átláthatóbb működésért. Egyes feltételezések szerint nem lenne meglepő az sem, ha a vállalat már az ellene folyó vizsgálatok eredményeként, félig-meddig kényszerből nevezné át a szolgáltatásokat. Hiszen így a felhasználók tisztában lehetnek azzal, hogy a látszólag különálló programok egyébként a Facebook alá tartoznak, és a különböző forrásokból az információk a Facebook kezében központosulnak.

A vállalat egyébként más szolgáltatásnál már használt hasonló „megbélyegző” elnevezést, ilyen például a Workplace by Facebook. Egyébként a Facebook folyamatosan azon dolgozik, hogy egyre közelebb hozza egymáshoz a szolgáltatásait. Elvileg azt is szeretné megoldani a cég, hogy a nagy üzenetküldők képesek legyenek átjárást biztosítani a felhasználónak. Így a Messenger, a WhatsApp és az Instagram Direct akár már jövőre összefonódhat, de ez még odébb van.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap