Új Mac Mini és MacBook Air érkezhet?

Az információk egy része a jelek szerint belsős forrásoktól származik, így végre van rá esély, hogy tényleg új konfigurációk érkeznek.

Új Mac Mini és MacBook Air érkezhet?

Az Apple a pletykák szerint hamarosan két termékét is frissíti, amelyeket az elmúlt időszakban alaposan elhanyagolt. A Bloomberg forrásai szerint egy költséghatékony, belépőszintű noteszgép, valamint egy új Mac Mini érkezésére számíthatunk, amelyek közül utóbbi ezúttal a professzionális felhasználókat veheti célba.

Mac Mini fronton 2014 ősze óta nem igazán történt előrelépés hardver terén, azaz az aktuális modellre eléggé ráférne egy alapos frissítés. Az árak most 499 dollárról indulnak, de ha hinni lehet a szóbeszédeknek, az érkező Mac Mini sorozat ennél magasabb alapáron nyithat, hiszen a professzionális felhasználókat veszik célba, így mind processzor, mind pedig adattár terén komolyabb előrelépést várhatunk. Ez pedig megemeli a költségeket és így az árakat is.

A MacBook Air rajongók szintén új konfigurációt kaphatnak. Az aktuális termékpaletta legolcsóbb képviselője 999 dollárba kerül, várhatóan ennek helyére érkezhet a friss modell is. Az új noteszgép továbbra is az Air nevet viseli majd, ám több fontos változást is eszközölnek rajta. A 13,3 hüvelykes képátlójú kijelző a jelek szerint végre tényleg megkaphatja a nagyfelbontású Retina panelt, kávája pedig sokkal vékonyabb és szerényebb lesz, mint az aktuális modelleké. Billentyűzet terén nagy rá az esély, hogy ez a termék is megkapja a MacBook és MacBook Pro családra jellemző pillangómechanikás megoldást – remélhetőleg annak legfrissebb, harmadik generációs kiadását. Arról viszont egyelőre nincs hír, hogy Thunderbolt portokat kap-e a masina, és ha igen, ezeken kívül lesznek-e még rajta klasszikus csatlakozók is, vagy sem.

A fenti pletykák régóta keringenek, ám most egy fokkal nagyobb esély van rá, hogy tényleg valós termékek lesznek mögöttük, hiszen a Bloomberg forrásai között a jelek szerint Debby Wu is jelen van, aki több belsős Apple informátorral is kapcsolatban áll. Hogy az új konfigurációk mikor jelennek meg? Mivel a macOS legújabb, 10.14-es kiadása nemsokára érkezik, könnyen lehet, hogy az új hardver az új operációs rendszerrel karöltve bukkan fel. Egyelőre egy októberi rajtnak lehet a legnagyobb esélye.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap