Új hangszóró jön a Google-től

Több előzetest is megosztott a vállalat, melyeken már látható is a készülék.

Új hangszóró jön a Google-től

A Google előzetesen beharangozta, hogy friss hangszórónak a bemutatására készül. És egyes feltételezések szerint ennek viszonylag nagy jelentősége lesz, ugyanis a vállalat ezzel a termékkel nyugdíjazhatja majd azt a Google Home eszközt, ami még 2016-ban mutatkozott be.

A Home az egyik legnagyobb példányszámban elkelt hangszórója a Google-nek, csak a Home Mini az, ami felvehette vele a versenyt, az viszont sokkal olcsóbb, és persze jóval szerényebb is. Persze hivatalosan a vállalat még semmit nem mondott arról, hogy a képen és videón is szereplő eszköz pontosan hova lesz pozícionálva, csupán a mérete miatt várják a legtöbben azt, hogy a szimpla Google Home utódja lesz.

Galéria megnyitása

Az újdonság jó eséllyel már nem a Google márkanevét fogja viselni egyébként, hiszen időközben a lakáskiegészítőket a keresőóriás átcsoportosította a Nest esernyője alá. Az elmúlt években működött külön az Alphabeten belül a Nest, de már újra a Google alá lett bevonva, hogy a hardveres részleget erősítse.

Előre láthatólag az újdonság nagyobb teljesítményű hangszórókkal lesz felvértezve, komolyabb zenei élményt lesz képes biztosítani a negyedik életévét taposó Home-nál. Természetesen biztos, hogy támogatni fogja a Google Assistant szolgáltatásnak az alkalmazását. A digitális asszisztens folyamatosan fejleszti, ezáltal jobb képességekkel bír napjainkban, mint korábban. És szinte borítékolható, hogy az új hangszóró bemutatásával együtt is számítani lehet ezen a fronton plusz lehetőségekre.

A Prince kódnévre hallgató készülék több színben lesz megvásárolható, és divatos, szövetes burkolattal lesz ellátva a jelek szerint. Ennek köszönhetően jobban fog illeszkedni a szerkezet a Nest kollekcióba a Home Mini és a Home Max mellé.

Azt is tudni lehet már FCC-től származó információk alapján, hogy kétsávos Wi-Fi, valamint Bluetooth támogatás is biztosított lesz, így nem fog neki gondot okozni a különböző készülékekhez való kapcsolódás az okosotthonokban. Az energiaellátásról pedig egy 30 wattos teljesítményű DC adapter gondoskodik majd, ami ott fog lapulni a termék dobozában.

Azt nehéz megmondani, hogy mikor kerülhet bemutatásra az új hangszóró, de talán akkor jön majd el ennek az ideje, amikor a Pixel 4a is reflektorfénybe kerül (végre). A Google a járvány ideje alatt a termékeket elkezdte eltolni, így akár arra is van némi esély, hogy már csak az ősszel kell erre számítani. Egyesül az ad némi reményt a hamarabbi bemutatásra, hogy a cég már hivatalosan oszt meg előzeteseket a berendezésről.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap