Új Genius egér, ami pótakkumulátorként is funkcionál

A Genius egy innovatív termékkel rukkolt elő, ami helytakarékos megoldás lehet a sokat utazó mobil felhasználók számára.

Új Genius egér, ami pótakkumulátorként is funkcionál

A Genus egy új, meglehetősen érdekes vezeték nélküli számítógépes egérrel rukkolt elő, ami pótakkumulátorként is hatékonyan helytáll, így segítségével bárhol, bármikor tölthetjük lemerülőben lévő mobil eszközünk akkumulátorát.

A Genius Energy Mouse egér része egy teljesen átlagos vezeték nélküli optikai egérnek tekinthető, amely 1200 DPI-s felbontás mellett dolgozik. A termék 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás kapcsolatot használ, ami interferencia-mentes, pontos működést biztosít, méghozzá 10 méteres hatótávolságon belül. Az egér működéséhez ezúttal is egy USB 2.0-s vevőt kell csatlakoztatni az adott asztali számítógép vagy noteszgép egyik szabad USB portjához. Az akkumulátorról üzemelő egér összesen négy gombot kínál, amelyek közül az egyik maga az akkumulátortöltő-funkciót vezérlő gomb.

Az egér négy darab LED segítségével tájékoztatja a felhasználót a belső akkumulátor aktuális töltöttségéről, valamint az egérhez kapcsolódó mobil eszköz töltésének folyamatáról. A készülék belső akkumulátora Micro-USB porton keresztül tölthető, az adott mobil eszköz töltőkábelét pedig normál méretű USB 2.0-s port fogadja. A beépített akkumulátor 2700mAh-s.

A kétfunkciós újdonság remek választás lehet olyan mobil felhasználók számára, akik rengeteget utaznak, így sokszor futnak bele olyan helyzetekbe, amikor merülő mobil eszközüket akkumulátorát konnektor hiányában nem tudják feltölteni. A Genius Power Mouse már elérhető kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 29,9 dollár. Az ezüstben, kékben és pirosban érkező újdonságra egy év garanciát vállal a gyártó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward