Új G.Skill memóriamodulok Rocket Lake-S processzorokhoz, egészen DDR4-5333 MHz-ig

Az új memóriamodulok három különböző családba érkeznek, azaz többféle dizájnnal is elérhetőek lesznek a vásárlók nagy-nagy örömére.

Új G.Skill memóriamodulok Rocket Lake-S processzorokhoz, egészen DDR4-5333 MHz-ig

A G.Skill új memóriacsomagokkal készült a Rocket Lake-S processzorok megjelenésére – utóbbiak 2021. március 30-án kerültek hivatalosan az üzletek polcaira. Az új memóriacsomagok kifejezetten az Intel Z590-es lapkakészlettel szerelt alaplapjaihoz passzolnak, de egyéb deszkákban is használhatóak lesznek, igaz, mivel többségük nem a JEDEC szabványban meghatározott órajeleken ketyeg, sokszor igen extrém üzemi feszültség mellett, nincs garancia arra, hogy egyéb platformokban stabilan működnek majd, hiszen alapból igen komoly tuningot képviselnek.

A neves vállalat kínálatában igen combos memóriacsomagok kaptak helyet, amelyek között a DDR4-5333 MHz-es kit képviseli a csúcsot. Ez a csomag két darab 8 GB-os DDR4-es memóriamodult tartalmaz, ezek CL22-32-32-52-es időzítés mellett dolgoznak, a névleges paraméterek eléréséhez azonban igen magas, 1,6 V-os üzemi feszültség is szükséges.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Amennyiben az órajelből hajlandóak vagyunk engedni egy kicsit a magasabb kapacitás érdekében, a két darab 16 GB-os modulból álló DDR4-5066 MHz-es memóriacsomag jó választás lehet, ráadásul itt már egy picit jobb, CL20-30-30-50-es időzítéseket kapunk, ám ezekhez a paraméterekhez ismét szükség lesz az 1,6 V-os üzemi feszültségre.

Aki alacsonyabb időzítésre vágyik, a DDR4-4800 MHz-es sebességosztályban találhat egy gyöngyszemet, ami remek egyensúlyt kínál órajel és időzítés terén: itt már csak CL17-19-19-39-es időzítéssel találkozhatunk, amihez megint 1,6 V-os üzemi feszültség társul, a csomag kapacitása pedig 2 x 8 GB.

Ha inkább magasabb memóriakapacitásra és viszonylag magas effektív memória-órajelre van szükség, a DDR4-4600 MHz-es csomagok között találunk két darab 32 GB-os modulból álló kitet is. Itt CL20-30-30-50-es időzítésre és 1,5 V-os üzemi feszültségre számíthatunk.

Galéria megnyitása

Az új memóriacsomagok a Trident Z Royal, a Trident Z RGB, illetve a Ripjaws V családba érkeznek, így minden dizájn-irányzat képviselteti magát az új felhozatalban, ami jó hír lehet a különböző sorozatok rajongói számára. Az már kevésbé jó hír, hogy a G.Skill most sem árulta el az új memóriacsomagok várható árait, az viszont kiderült, hogy a friss termékek az év második negyedévében áraszthatják el az üzletek polcait.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap