Új Double Fine XBLA/PSN játék készül

Tim Schafer a Costume Quest érkezése előtt már beharangozta, hogy lesz néhány kisebb projektjük kifejezetten XBLA-ra és PSN-re, most bejelentették a legújabbat, melynek címe Stacking.

Új Double Fine XBLA/PSN játék készül

Tim Schafer a Costume Quest érkezése előtt már beharangozta, hogy lesz néhány kisebb projektjük kifejezetten XBLA-ra és PSN-re, és most ezek közül bejelentették a legújabbat, melynek címe Stacking. A játék, mely egyébként egy logikai-kalandjáték, várhatóan 2011 tavaszára lesz kész és a THQ fogja kiadni.

A Stackingben egy orosz matrjoska babát irányítunk, mellyel ha újabb és újabb babákba ugrunk bele, új képességeket kapunk. Ha lány babába kerülünk, akkor például elvonhatjuk az őrök figyelmét és átsettenkedhetünk ajtókon. A játék vizuális megjelenése a képek alapján egészen egyedi hangulatot kölcsönöz majd neki, az alapkoncepció pedig mókás. Érdemes lesz rá odafigyelni, a Double Fine-t ismerve minőségi XBLA/PSN cím lesz.

Tegyünk említést a Costume Quest érkezőben lévő új letölthető tartalmáról is, ha már végigvittétek a játékot, karácsonykor újra elővehetitek, ugyanis az ünnepekre kedveskednek nekünk egy kisebb téli DLC csomaggal, ami nem mellesleg javít egy-két apróbb bugot is az alapjátékban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward