Új banrendszert vezet be a Twitch

Új banrendszert vezet be a Twitch

A Twitch.TV a legnépszerűbb élő videojáték stream szolgáltató és éppen emiatt rengeteg olyan néző kerül egy-egy streamer csatornájára, akit a tartalomgyártó az idők végezetéig a pokolra kívánna.

Ehelyett viszont hiába bannolja sokszor a nézőt a streamer, az kijelentkezik és belép egy új accounttal és folytatja ámokfutását, amivel idegesíthet mindenkit. Ez a probléma sajnos a YouTube-on is fenáll, szinte lehetetlen megszabadulni egy a csatornát romboló nézőtől, ha ő igazán keresztbe akar tenni a streamernek.

A Twitch viszont végre úgy tűnik tesz a dolog ellen és elég szigorú, de igazságos rendszert kíván bevezetni. Ezentúl ha egy néző bannolásra kerül, onnantól kezdve nem láthatja tovább a csetet, vagyis nem csak a hozzászólás lehetőségétől fosztják meg. Sőt, ezen kívül bant rak a néző több profiljára is, ami azonos IP címen fut, tehát csak különösen nagy erőfeszítések árán lesz képes újra keresztbe tenni mások szórakozásának. Ezt természetesen, ha a streamer úgy kívánja, feloldhatja. Ilyenkor az IP cím blokkolás is lekerül az adott profilokról.

Ezentúl pedig további büntetéseket kap a néző. A streamer eltűnik a követési listájáról és ezután nem is lesz lehetősége újra bekövetni, ráírni privát beszélgetésben, hostolni vagy ajándék subokat venni/kapni, mert ezt is ki lesz kapcsolva. A frissítésről bővebben itt lehet olvasni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap