UHD ViewSonic monitor kedvező árcédulával

Az új monitor dizájnjába egy kis egyediséget is sikerült belecsempészni.

UHD ViewSonic monitor kedvező árcédulával

A monitorgyártók a jelek szerint látnak fantáziát a "megfizethetőbb" UHD felbontású monitorokban, ugyanis sorra jelentik be újabbnál újabb termékeiket. A napokban a ViewSonic is csatlakozott az UHD monitorral rendelkező gyártók népes táborához, ugyanis a vállalat bemutatta VX2880ml típusú megjelenítőjét, amely 28 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkezik.

Az új monitor rendhagyó állványt kapott, ami csak a kijelző döntésére ad lehetőséget, de ezt legalább igazán stílusosan teszi. Amennyiben jobb testreszabhatóságra vágyunk, a gyári állvány helyett ütőképesebb flexibilis állványt vagy fali tartókonzolt is alkalmazhatunk a monitorhoz, ugyanis hátulján VESA 100-as furatok is jelen vannak.

A 659,96 milliméter széles, 510,58 milliméter magas és 240 milliméter mély monitor 28 hüvelykes képátlójú TN+Film panelt alkalmaz, így a vízszintes betekintési szög 170 fokos, a függőleges pedig 160 fokos. A panel natív felbontása 3840 x 2160 pixel, mögötte pedig LED-es háttérvilágítás teljesít szolgálatot. A tipikus kontrasztarány 1000:1 értéket képvisel, a fényerősség pedig 300 cd/m2-es. Az 5 ezredmásodperces tipikus válaszidő mellett üzemelő TN+Film panel képpont-távolsága 0,16 mm.

A videó bemenetek között ezúttal egy MHL-es HDMI, egy DisplayPort és egy mini-DisplayPort csatlakozó sorakozik, sőt, a fedélzeten még egy DisplayPort videó kimenet is jelen van, így kiaknázhatóak a Daisy Chain támogatásban rejlő lehetőségek. Utóbbinak köszönhetően egy DisplayPort csatlakozóra több DisplayPort eszköz is "felfűzhető". A sort egy fejhallgató kimenet zárja. Az új ViewSonic monitor a felsoroltakon kívül két darab 2 wattos beépített hangszóróval is rendelkezik.

A VX2880ml modell július végén válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban, ára pedig 831 dollár magasságában helyezkedik majd el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward