Ugyanannyiért többet kapnak majd az Office 365 Home előfizetők

A licencfeltételek változásának köszönhetően bármennyi eszközre lehet majd telepíteni az Office 365 Home és Personal kiadásokat, de az egyidejűleg aktív eszközök száma nem változik. A Home csomagot ezzel együtt 5-ről 6 felhasználósra bővítik, változatlan áron.

Ugyanannyiért többet kapnak majd az Office 365 Home előfizetők

A Microsoft október másodikától változásokat eszközöl az Office 365 Home előfizetések esetében, de ezzel egy időben az Office 365 Personal előfizetők is számíthatnak némi változásra, így összességében több értéket ad majd mindkét előfizetés – ugyanannyiért, mint eddig. Utóbbinál ez 6,99 dolláros havidíjat és 69,99 dolláros éves díjat jelent, előbbinél pedig 9,99 dolláros havidíj és 99,99 dolláros éves díj marad érvényben.

Közös újítás, hogy mind az Office 365 Personal, mind pedig az Office 365 Home esetében eltörlik a telepítéssel kapcsolatos korlátozást, azaz bármennyi eszközre lehet majd telepíteni a szoftvercsomagot, ám az egy időben aktív eszközök száma továbbra is korlátozott marad. A Personal változatnál eddig 1 PC vagy Mac, illetve 1 telefon vagy tábla lehetett aktív egy időben, a Home esetében pedig 5 PC vagy Mac, illetve 5 telefon vagy tábla engedélyezett, méghozzá öt különböző felhasználó esetében, hiszen a Home változat családoknak készült – a licencfeltételek értelmében az 5 felhasználó esetében összesen 10 eszköz lehetett egyszerre használatban.

Galéria megnyitásaOktóber másodikától a Personal és a Home licenc keretén belül bármennyi eszközre telepíthető lesz az Office 365 szoftvercsomag, de az egyidejűleg használható eszközök száma továbbra is korlátozott marad, ahogy eddig – licenctől függően egyidejűleg maximum 5 eszközön lehet aktív ugyanaz a felhasználói fiók. Ez bizonyos esetekben nagy segítség lehet, főleg, hogy a díjak nem változnak.

Az Office 365 Home előfizetők egy másik komoly újítást is kapnak. Az eddigi ötfelhasználós modellt hatfelhasználósra bővítik, vagyis hat családtag férhet hozzá a Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher és Access alkalmazásokhoz. Ezen felül mindenkinek jár az eddigi 1 TB-os OneDrive tárhely is (5 x 1 TB helyett 6 x 1 TB), valamint a 60 percnyi Skype beszélgetés is a kínálat része marad (5 x 60 perc helyett 6 x 60 perc).

Az új előfizetés a fentebb már említett áron marad forgalomban, ami hazánkban azt jelenti, hogy a Home kiadásért havi 2999 vagy évi 29990 forintot kérnek majd el. A Personal változat, amit október másodikától bármennyi eszközre lehet telepíteni, de egyidejűleg csak két eszközön lehet használni, változatlanul 2099 forintos havidíjért, illetve 20999 forintos éves díjért lesz elérhető.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap