Tuningolt GeForce RTX Super videokártyákkal bővül az Inno3D kínálata

Az Inno3D műhelyében már készül a két legújabb modell, amelyekkel kapcsolatban el is árultak egyet s mást.

Tuningolt GeForce RTX Super videokártyákkal bővül az Inno3D kínálata

Az Inno3D két új GeForce RTX Super sorozatú videokártya piacra dobására készül, amelyek egyedi hűtéssel és várhatóan megemelt órajelekkel érkeznek. Mindkét újdonság a Gaming OC X2 sorozatot erősíti és egyedi nyomtatott áramköri lappal rendelkeznek. A hűtés alapját egy masszív alumíniumtömb képezi, ami összesen négy darab rézből készült hőcsövet használ a GPU által termelt hő minél gyorsabb elvezetéséhez. Az összesen 932 milliméter hosszú hőcsövek egy óriási felületű alumínium lamellatömbnek adják át a termelődő hőt, amelynek felülete 383 000 négyzetmilliméter. A hűtőtömb fölé két darab 100 milliméteres átmérőjű ventilátor került, ezek halkan és hatékonyan végzik el a rájuk bízott feladatot, arról azonban nem esett szó, hogy kisebb terhelésnél leállnak-e vagy sem.

Az egyedi NYÁK fedélzetén a GeForce RTX 2070 Super Gaming OC X2 esetében egy Turing TU104-es GPU található, ami 2560 CUDA maggal, 160 textúrázóval, 64 renderelő egységgel, 320 Tensor maggal és 40 RT maggal rendelkezik és 256-bites adatsínen keresztül kapcsolódik a 8 GB-nyi GDDR6-os fedélzeti memóriához. Órajelek terén egyelőre nincs információ, ám mivel tuningolt modellekről van szó, az 1605 MHz-es alap- és 1770 MHz-es GPU Boost átlag-órajelhez képest magasabb értékekre készülhetünk.

Galéria megnyitása
Mindkét modell ugyanúgy néz majd ki kívülről

A GeForce RTX 2080 Super Gaming OC X2 szintén TU104-es GPU-val rendelkezik, ami 3072 CUDA magot, 192 textúrázót, 64 renderelő egységet, 384 Tensor magot, valamint 48 RT magot állíthat szolgálatba. A GPU itt szintén 256-bites adatsínen keresztül kapcsolódik a 8 GB-nyi GDDR6-os fedélzeti memóriához. Üzemi frekvenciákat tekintve ebben az esetben is tuningról van szó, ami az 1650 MHz-es alap- és 1815 MHz-es GPU Boost átlag-órajelhez képest itt is emelt értékekre lehet számítani, pontos számokról azonban még nem esett szó. A videó bemenetek között mindkét esetben a szokásos három darab DisplayPort 1.4-es, illetve egy darab HDMI 2.0b csatlakozót találjuk.

Az Inno3D szakemberei gőzerővel dolgoznak azon, hogy a fentebb bemutatott két videokártya minél előbb elérhetővé váljon kereskedelmi forgalomban, így áraikról csak később esik szó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap