Trine 2 interjú, teaser

Az 1UP-os kollégák kapták el egy rövid beszélgetésre a Frozenbyte vezetőjét.

Trine 2 interjú, teaser

Az 1UP készített egy interjút a Frozenbyte vezetőjével Lauri Hyvärinennel. Megtudhattuk belőle, hogy a fejlesztés alatt álló Trine 2-ben a legfontosabb célok között ott volt a még jobb co-op élmény (immár online is) megteremtése, az erősebb történet kialakítása, és hogy minden apróságot tökéletesítsenek a visszajelzések alapján.

A co-op játékba majd bármikor be lehet csatlakozni, vagy kilépni belőle, akár pálya közben is. Erre már volt lehetőség az egyben is, de online támogatás nélkül, most ez is ki lesz pipálva. Mint Lauri mesélte, főleg ez miatt igazi kihívást jelentett a pályatervezés, hogy egy-egy helyszín kihívás legyen egy karakterrel és hárommal is. Minden puzzle-nek több megoldása lesz, többféleképpen is megközelíthetünk egy-egy problémát (akár akkor is ha egyedül vagyunk).

A történet most nem csak aláfestés lesz, szervesebb része lesz a játéknak, találkozhatunk majd NPC karakterekkel is, hőseinknek pedig kidolgozottabb egyénisége lesz. Mindenki kap új képességeket, így például a harcos dobálhatja majd a kalapácsát, a tolvaj pedig belassíthatja az időt. Vizuálisan is fejlődik a játék, pedig már az első rész is meseszép volt. A grafikus motort polírozgatták, így több fényt lesz képes egyszerre kezelni, és az árnyékok is szebbek lesznek. Ami viszont fontosabb, hogy a táj is élettel teli lesz, mert például a fújdogáló szél miatt mozognak majd a fák lombkoronái.

A helyszínek közül természetesen ezúttal sem maradhat ki egy kastély, ám ezúttal jégből lesz. Lesznek még lebegő szigetek, egy ház, amit egy óriási fában alakítottak ki és egy barlang tele mindenféle színű és méretű gombával (Laurinak ez a kedvence). A második rész hosszabb lesz mint az első, hogy az utoljára megkapott képességeket is kiélvezhessük. Mivel már az első résznek is emlékezetes volt a zenéje, ezért megtartották zeneszerzőjüket is. Szinte garantált, hogy egy jó játékot fogunk kapni jövőre, mi nagyon várjuk.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward