Továbbáll Brendan Greene, a PUBG alkotója

Az úriember cégen belül marad, de egy teljesen új divíziót vezet majd Amszterdamban.

Továbbáll Brendan Greene, a PUBG alkotója

Brendan Greene, alias PlayerUnknown úgy döntött, hogy elhagyja a PUBG fejlesztését és új kalandokba vág bele. Nem kell nagyon aggódni, cégen belül marad, csak éppen a PUBG Corp. szöuli irodájából Amszterdamba költözik, hogy egy új divíziót vezessen PUBG Special Projects néven, ami leginkább kutatás-fejlesztésre koncentrál majd.

Greene megerősítette, hogy "konzultáns kreatív igazgatóként" továbbra is lesz beleszólása a PUBG alakulásába, azonban a fejlesztést mostantól Taesok Jang vezeti. Az életének elmúlt 5 éve a battle royale-ról szólt, és úgy érezte, ideje lenne valami mással is foglalkoznia.

"Elképesztő utazás volt ez az egész, és a játékunk olyan magaslatokba jutott, amit korábban el sem tudtam volna képzelni. Egy igazi álmom vált valóra, ahogy láthattam a játékot növekedni, és nem tudom eléggé megköszönni a rajongóinknak és a PUBG Corp-nak" - szól a közleménye.

Kétségtelen, hogy Greene hatása a játékiparra felbecsülhetetlen, és néhány év alatt az egyik legprominensebb fejlesztővé és játékipari személyiséggé vált. Ezzel együtt az út problémás volt: a PUBG-t továbbra is technológiai problémák gyötrik, amikkel láthatóan csak lassan tudnak leszámolni a fejlesztők.

Greene elmondta, hogy továbbra is online játékokkal szeretne foglalkozni, de az új csapatának sokrétű feladata lesz:

"Azzal bíztak meg minket, hogy felfedezzünk, kísérletezzünk, új technológiákat, eszközöket, folyamatokat és játékmechanizmusokat hozzunk létre. De számomra ez ennél többről szól: játékfejlesztőkkel és kutatókkal együtt új lehetőségeket akarunk felfedezni, hogyan tudunk egymással interakcióba lépni és összekapcsolódni az online játéktérben" - mondja.

Hozzátette: Amszterdamban egy igazi otthont alakít majd ki és kicsit lenyugszik, az elmúlt két évben ugyanis szinte meg se állt, hiszen játékshow-kra és iparági eseményekre utazott folyamatosan.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap