Total Recall MMO készül

Emlékeztek az Emlékmásra? Most remake és böngészős MMO is készül belőle.

Total Recall MMO készül

A nem annyira ifjak talán még emlékeznek az 1990-es Total Reacall (Emlékmás) című filmművészeti alkotásra (tudjátok, amelyikben mutánsok voltak, meg hárommellű nő, és Schwarzenegger kiütötte Sharon Stone-t) az ifjabbak pedig majd megnézhetik a Sony Pictures által készített remake-et, amelynek apropóján böngésző alapú MMO készül.

A játékot egy kínai stúdió, a ZQGame fejleszti, a kiadó a SEE Games. Ingyenesen játszható lesz, és a hagyományos MMO-k és a közösségi játékok elemei keverednek majd benne, lesz PVP, PVE, és közös küldetések. A speciálisan erre a célra fejlesztett motor úgy tűnik képes lesz arra, hogy a böngészőben kezeljen egy nagyméretű 3D-s MMO-t. Mark Caplan, a Sony Pictures egyik fejese szerint a Total Recall világjelenség, és nagyszerű böngészős játék lesz belőle. Szerintünk ez csak a film 'occó' marketingkampányának a része, de majd meglátjuk.

A játékról még nem tudni, mikor fog megjelenni. A Len Wiseman (Live Free or Die Hard) által rendezett film 2012 augusztusában kerül a mozikba, a főszerepet Colin Farrel fogja játszani.

Az eredeti Emlékmás előzetes 1990-ből, teljes pompájában

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward