Tom Clancy's Ghost Recon Online fejlesztői napló

A Tom Clancy's Ghost Recon Online-ról készült legújabb filmecskéből megismerkedhetünk a játszható karakterekkel, és képességeikbe is betekintést nyerhetünk.

Tom Clancy's Ghost Recon Online fejlesztői napló

Múlt év tavaszán jelentette be az Ubisoft a Tom Clancy's Ghost Recon Online-t, amely ingyenesen játszható, mikrotranzakciós rendszerben működtetett külső nézetes  lövöldözős akciójáték lesz, amely PC-re és Wii U-ra fog megjelenni. A megjelenés pontos dátumát még nem hozták nyilvánosságra, de hamarosan az is várható, mivel 2012 első negyedévére lett belőve.

A most megjelent fejlesztői videonaplóból megismerhetjük a háromféle Ghostot, akikkel a játékban nyomulhatunk: az assault soldier, a sniper és a specialist csak az "alapanyag", melyet tetszésünk szerint játékstílusunknak megfelelően alakíthatunk. Páncélunkat és fegyvereinket saját preferenciáinknak megfelelően választhatjuk ki és módosíthatjuk is őket. Gondolom ez lesz az a rész, amelyben nemcsak szintünknek, hanem pénztárcánknak is szerepe lesz.

A készítők a filmben a Ghostok különböző speciális képességeit is bemutatják, mint pl. az aktív álcaruha, vagy a pajzs használata, és az is kiderül, hogy a legnagyobb poén mindig az, amikor egy nagy hétvégi lazulás keretében halomra lőhetjük barátainkat.

A bétára a hivatalos honlapon lehet jelentkezni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward