Teszteli a referencia okostelefonját a Microsoft

Miután a Windows RT operációs rendszer bejelentésével leleplezték a saját márkanévvel ellátott táblagépüket is a Microsoftnál, azonnal beindultak a találgatások a hasonló konstrukcióban készülő okostelefonról is. Ezt a vállalat viszont mostanáig tagadta, de megtört a jég, mégis készül valami.

Teszteli a referencia okostelefonját a Microsoft

Miután a Windows RT operációs rendszer bejelentésével leleplezte a saját márkanévvel ellátott táblagépét is a Microsoft, azonnal beindultak a találgatások a hasonló konstrukcióban készülő okostelefonról is. Ezt a vállalat viszont mostanáig tagadta, de megtört a jég, mégis készül valami.

A Windows Phone 8-as Microsoft mobil viszont nem biztos, hogy ténylegesen sorozatgyártásba kerül. A szoftveróriásnál jelen állás szerint - legalábbis, amit a média felé közvetítettek -, a tervek csak tervek maradnak abban az esetben, ha a gyártók beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, és jó eladási számokat produkálnak. Viszont, ha minden marad a régiben, és a Windows Phone 7 után továbbra sem érdeklődnek a felhasználók a Microsoft rendszerét futtató eszközök iránt, akkor bevethetik a saját dizájnjukat. Tehát egyfajta „B-tervként” tekintenek a fejlesztés alatt álló masinára.

Az információkra a The Wall Street Journal napilapnak sikerült szert tennie, és azok az egyik nagy ázsiai alkatrész beszállítótól származnak. A Microsofttal közösen jelenleg a különböző kijelző méreteket tesztelik. Azt tehát még nem tudni, hogy mekkora lesz, de négy és öt col között helyezkedik majd el.

A The Verge szerint idén már biztosan nem kerül a boltokba, tehát nem is érdemes rá várni. Sokkal inkább az eladási számokat kell követni, hiszen annak függvénye, hogy a Microsoft piacra lép-e egyáltalán (elvileg). Az biztos, hogy a gyártópartnerek ezt el szeretnék kerülni, mivel a Surface is kellemetlen meglepetésként érte őket. A "Surface-phone" pedig még több ügyfelet érinthet érzékenyen, kiváltképp a Nokiát.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward