Teljesen új motorra vált a Pro Evolution Soccer

Teljesen új motorra vált a Pro Evolution Soccer

Kei Matsuda a Konamitól beszélt kicsit a Pro Evolution Soccer jövőjéről, egészen konkrétan arról, hogy milyen motort fognak használni a sorozat következő részei. Mindenesetre ez egy érdekes helyzethez vezethet, de előbb lássuk, mit nyilatkozott az úriember.

"Jelenleg még a most megjelenő részre koncentrálunk, és egy generáción belül technológiát váltani mindig rizikós. Mielőtt bármit is teszünk, meg kell vizsgálnunk a kockázatokat. Igen, a jövőben azt tervezzük, hogy leváltjuk a motort, de ez addig nem fog bekövetkezni, amíg nem jelennek meg az új generációs konzolok. A jelenlegi generáción kizárólag a FOX Engine-t fogjuk használni".

Ez tehát azt jelenti, hogy az eFootball PES 2020-ra átnevezett, szeptemberben megjelenő anyag még biztosan marad a FOX Engine-en. De mi lesz jövőre? Az aktuális PES jellemzően mindig az adott év szeptemberében jelenik meg, azonban jelenlegi tudomásunk szerint az új generációs konzolok 2020 novemberében érkezhetnek, ez pedig érdekes helyzet elé állíthatja a Konamit.

Vajon mit tesznek majd? Átportolják a FOX Engine-t az újabb konzolokra, vagy kiadják ugyanazt a játékot kétféle motorral? Persze az is lehet, hogy a PES 2021 inkább kihagyja majd az új generációs konzolokat, és a Konami csak egy évvel később ül fel a vonatra.

A másik kérdés a PC-s verzió. Reméljük, hogy a Konami nem tér vissza ahhoz a gyakorlatához, hogy a PC-s változatot a korábbi generációs konzolokra szánt PES-ből adja ki, és nem a next-gen változatból...

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap