Távozik a Blizzard másik társalapítója is

Frank Pearce 28 év után hagyja ott a stúdiót.

Távozik a Blizzard másik társalapítója is

Pár hónappal azután, hogy Mike Morhaime bejelentette lemondását, a Blizzard másik társalapítója, Frank Pearce is távozik a stúdiótól. Az úriember 28 évet töltött a stúdiónál, és most úgy érzi, ideje átadnia a fáklyát egy új generációnak.

"28 évvel ezelőtt kezdődött a történetem a Blizzard közösségében. Allen [Adham) felajánlotta, hogy csatlakozzak hozzá és Mike-hoz, és váltsuk valóra együtt az álmunkat, készítsünk játékokat! A videojátékokért közösen rajongtunk, és csak reménykedtem benne, hogy egy nap nekem is lehetőségem lesz játékokat fejleszteni. A döntés könnyű volt, akkor még nem lehetett interneten állásokat keresgélni, úgyhogy Allen levele volt az egyetlen és a legjobb ajánlatom. Visszatekintve, elképesztően szerencsés volt, hogy részese lehettem annak, amiből aztán a Blizzard lett" - közölte Pearce.

"Mindig is a jószándék vezérelt minket. Olyan játékokat készítettünk, amikkel mi magunk szerettünk volna játszani, és hittük, hogy sok hozzánk hasonló embernek is örömet okozunk ezzel. Ma már ennél konkréttabb és ambiciózusabb víziónk van: összehozni a világot a szórakoztatás segítségével. Nagyon büszke vagyok arra, hogy pozitív hatással lehettem sokak életére az általunk alkotott élmények által."

J. Allan Brack, a Blizzard veteránja és jelenlegi vezetője elmondta, hogy Pearce sokukhoz hasonlóan eléggé introvertált figura, így nem feltétlenül volt mindig reflektorfényben. Viszont elképesztően mély hatása volt a Blizzardra, és a kezdetektől fogva meghatározott értékei voltak, amikért küzdött is. Brack elmondta, hogy Pearce tanácsadói pozícióban szorosan együtt dolgozik a vezetőséggel, hogy megkönnyítse az átmenetet. Pearce nem közölte, hogy milyen tervekkel rendelkezik a jövőre nézve.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap