Szupergyors A-DATA CF kártya DSLR tulajoknak

Az A-DATA egy friss Compact Flash memóriakártyával jelentkezik a piacon, amely 633x-os adatátviteli sebességet kínál,  így a felsőkategóriás, CF memóriakártyát használó digitális tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) által támasztott igényeknek is bőségesen megfelel. A gyártó újdonsága versenybe száll a világ leggyorsabb CF kártyája címért is: jelenleg ez a memóriakártya nyújtja a CF típusú adattárolók között a legnagyobb írási. és olvasási teljesítményt.

Szupergyors A-DATA CF kártya DSLR tulajoknak

Az A-DATA egy friss Compact Flash memóriakártyával jelentkezik a piacon, amely 633x-os adatátviteli sebességet kínál,  így a felsőkategóriás, CF memóriakártyát használó digitális tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) által támasztott igényeknek is bőségesen megfelel. A gyártó újdonsága versenybe száll a világ leggyorsabb CF kártyája címért is: jelenleg ez a memóriakártya nyújtja a CF típusú adattárolók között a legnagyobb írási és olvasási teljesítményt.

Az A-DATA CF633X névre keresztelt újdonság egy kompromisszummentes megoldás, ugyanis az SLC típusú NAND Flash adattárolók sebességét hozza MLC típusú chipek alkalmazása mellett, így kedvező áron kerülhet forgalomba. A gyártó újdonsága a turboMLC technológia hatására 92 MB/s-os maximális olvasási- és 92 MB/s-os maximális írási sebességgel áll a professzionális felhasználók és méregdrága fényképezőgépeik rendelkezésére. Az ECC (Error Correction) támogatással is felvértezett memóriakártya nem csak gyors, de biztonságos adattároló is egyben. Az A-DATA tervei szerint a termékből 16 GB-os és 32 GB-os adattároló kapacitással rendelkező változatok kerülnek majd forgalomba, amelyek elegendő tárhelyet biztosítanak a hatalmas felbontású nyers (RAW) fényképek számára is, emellett ideálisak lehetnek kisebb HD videók rögzítésére is.

A CF633X megfelel a RoHS előírásoknak és fogyasztása is kedvezőbb az átlagos megoldásokhoz képest, így a fényképezőgép akkumulátora tovább üzemelhet egyetlen töltéssel, mint korábban. Az új kártya igen hosszú élettartamot kínál, ugyanis a rajta található esetlegesen hibás szektorokat egy fejlett technológia segítségével megjelöli a rendszer és be is zárja azokat, hogy még véletlenül se írjon rájuk a fényképezőgép, így pedig megelőzhető az esetleges adatvesztés is.

Az UDMA 6-os támogatással érkező kártyák komoly teszteken esnek át, mielőtt a boltok polcaira kerülnének, így a gyártó szavatolni tudja, hogy csak a lehető legjobb minőségű termékek jutnak el a végfelhasználókhoz. Az A-DATA teljesen biztos a dolgában, ugyanis a kártyákra élettartam-garanciát vállal.

Az újdonságok, azaz a 16- sé 32 GB-os CF633X modellek rövidesen a boltok polcaira kerülhetnek, ajánlott végfelhasználói árukkal kapcsolatban azonban egyelőre nem érkeztek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward