Szivárgás áldozata lett a BlackBerry KEY2

Szivárgás áldozata lett a BlackBerry KEY2

A BlackBerry hamarosan bemutatja a KEY2 okostelefonját, amiről most három kép is napvilágot látott, és szinte minden szögből megcsodálhatják az érdeklődők a készüléket. Ráadásul a napokban a specifikáció egy jelentős része is kiszivárgott.

Galéria megnyitása

A pletykák szerint a BlackBerry KEY2 a 2,2 GHz-es órajelen üzemelő Qualcomm Snapdragon 660 mobilplatformot vonultatja fel, szóval egészen korrekt teljesítményre lesz képes, de nem a csúcson száll ringbe. Az okostelefon elérhető lehet 4 és 6 GB-nyi rendszermemóriával is, ami pedig a háttértárát illeti, 64 vagy 128 gigás opciókból lehet majd választani. Ahogy a képeken is felfedezhető, a hátlapon duálkamera van. A kiszivárgott adatok alapján ezt a modult egy 12 és egy 8 megapixeles egység alkotja, és természetesen a LED-es villanóról sem kell lemondani. Állítólag az előlapi egység a segédkamerához hasonlóan 8 MPixeles lesz, és ezzel Full HD minőségű videocsevegéseket lehet majd bonyolítani.

Galéria megnyitása

Arról is be tudunk számolni a megszellőztetett információk alapján, hogy a szoftveres oldalnak az Android 8.1 operációs rendszer lesz az alapja, amire a BlackBerry saját, kiemelt biztonságot nyújtó szolgáltatásai kerülnek. És a fizikai gombsorral ellátott okostelefonnak egy 3360 milliamperes kapacitású akkumulátor lehet a hátlapja alatt, ez pedig korrekt üzemidővel szolgálhat az átlagosnál kisebb kijelzővel rendelkező eszköz esetében. A képek alapján elmondható, hogy a szerkezet váza fémből készülhet, a hátlap viszont már olyan anyagból lehet, ami kifejezzen biztos tartásról gondoskodik majd minden helyzetben. (Hasonló volt a helyet a KEYone esetében is.)

Galéria megnyitása

A BlackBerry Key2 az eredeti menetrend szerint június 7-én kerülhet bemutatásra.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward